FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

N'Doye: "Marius să stea liniştit, nu sînt supărat pe el. Va fi război la Cluj, vrem să batem acolo!"

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Mijlocaşul lui Dinamo Ousmane N'Doye spune că nu a existat nici un conflict între el şi căpitanul lui Dinamo, Marius Niculae, şi vorbeşte despre importanţa capitală a jocului de la Cluj din următoarea atapă.

"Într-un an şi trei luni la Dinamo nu am văzut nici un război în vestiar, nu ştiu de unde apar zvonuri despre aceste scandaluri. Vreau să le transmit un mesaj fanilor: la Dinamo nu există conflicte, atmosfera e foarte bună. Să stea liniştiţi şi să vină alături de noi", a explicat N'Doye, după care s-a referit la presupusul conflict pe care l-ar fi avut cu Marius Niculae:

"Pe Marius îl ştiu din Portugalia, nu am avut nici un conflict cu el. Noi ne gîndim la meciul cu CFR, va fi război, trebuie să batem. În vestiar mă strigă mulţi "negrule", nu e nimic dacă Niculae mi-a zis omul negru, era nervos că nu am cîştigat, dar pe mine nu mă deranjează. Marius poate sta liniştit. Oricum, nu renunţ la cluburi, asta e viaţa mea şi nu vreau să mi-o schimb".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  09 Martie 2010, 18:30

De cateva luni spun ca va fi meciul lui Bratu. Va intra in repriza a II-a si va decide meciul CFR-Dinamo 1-2

 •  09 Martie 2010, 16:40

cfr-DINAMO 1-2 bafta baietzi!! la Cluj, numai "U"!!

 •  09 Martie 2010, 15:29

pe cine plateste jj dupa meciul asta? :-)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează