FOTBAL  »  Superliga  »  ALBA IULIA - DINAMO 1-2

N'Doye s-a accidentat şi ratează finalul de sezon

Ousmane N'Doye, N'Doye, Dinamo
Ousmane N'Doye, N'Doye, Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 12 mai 2010 00:00

Ousmane N'Doye s-a accidentat şi nu va mai evolua tot sezonul. Colegii îl bănuiesc că "se dă lovit, nu mai are chef şi motivaţie!"

Campionatul s-a terminat pentru Ousmane N'Doye la Alba Iulia. În minutul 39 al partidei cu Unirea (2-1), senegalezul a fost înlocuit cu Gabriel Boştină după ce a acuzat dureri la coapsa dreaptă.

Africanul de 32 de ani susţine că nu va mai putea evolua în acest sezon din cauza accidentării, dar colegii săi consideră că exagerează. "Se dă lovit cînd nu-i convine ceva. Nu mai are motivaţie şi nici chef pentru acest final de campionat. Să vedem înaintea meciului de la Vaslui, poate are ceva de transmis celor de acolo şi îşi revine subit. N-ar fi prima oară!", susţin fotbaliştii.

Pentru partida cu Astra, roş-albii i-au mai pierdut, pe lîngă N'Doye, pe Moţi şi pe Andrei Cristea, ambii suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene. Dinamo ar putea arăta cu ploieştenii astfel: Curcă - Molinero, D. Grigore, Scarlatache, Pulhac - Torje, D. Kone, Mărgăritescu, Alexe - Cl. Niculescu, M. Niculae.

240.000 de euro este salariul anual al lui N'Doye, el primind şi 250.000 de euro la semnătură

Contra antrenor-jucător?
Conflictul dintre Cosmin Contra şi Marian Iancu, în urma eliminării acestuia din partida cu Gaz Metan, ar putea fi speculat de dinamovişti. Cristi Borcea i-a transmis fotbalistului de 34 de ani că poate veni ca antrenor-jucător din următorul sezon, întrucît are mare experienţă internaţională. "Contra confundă fotbalul cu sumo. O să am o discuţie serioasă cu el, vreau să ştiu de ce a ajuns să joace un meci da, unul nu", a spus Marian Iancu.

Dilemă: Clau-gol sau Bratu?
Cornel Ţălnar nu este hotărît încă pe cine să titularizeze cu Astra în ofensivă. Andrei Cristea este suspendat, iar Marius Niculae va fi mai mult ca sigur din primul minut. În aceste condiţii, variante lîngă "Săgeată" rămîn Claudiu Niculescu şi Florin Bratu. Clau-gol a evoluat la Alba-Iulia şi "Ţînţarul" se gîndeşte să-i dea o şansă şi lui Bratone, însă o decizie urmează a fi luată la finalul săptămînii în funcţie de randamentul acestora de la pregătire.

L-ar vrea iar pe Sabău
În ciuda faptului că Borcea îi transmite lui Ţălnar că va rămîne şi din vară dacă Dinamo va ocupa un loc de Europa, şefii se gîndesc pe cine să pună antrenor din vară. Luni seară, după ce l-au auzit pe Ioan Ovidiu Sabău că vrea să-şi dea demisia de la Timişoara, acţionarii s-au arătat interesaţi: "E antrenor tînăr, ar fi bun la noi, dar probabil iar se vor opune fraţii Becali!". Totuşi, Ioan Andone rămîne principalul favorit, pe listă aflîndu-se şi Ionuţ Badea.

- Dănciulescu, două reuşite pentru Hercules la 4-0 cu Cordoba, a fost lăudat de foştii săi colegi. "Cred că va juca mai întîi în Primera Division, abia apoi va reveni la Dinamo", l-a susţinut Niculescu.
- Dinamoviştii susţin că jucătorii Unirii Alba-Iulia au fost motivaţi financiar de Rapid: "Am aflat că le promiseseră cîte 10.000 de euro de jucător ca să ne încurce în lupta la Europa League!".
- Vasile Turcu la Sptfm: "La Dinamo am fost un fel de musculiţă! UTA e un brand, am avut o discuţie cu cineva de acolo, vreau să pun nişte baze sănătoase la Arad, dar se pare că n-au fost agreate, n-am mai fost sunat de o lună".
- După 6 ore de mers cu autocarul, dinamoviştii au ajuns luni noapte la Bucureşti, iar ziua de ieri au avut-o liberă. Azi se reunesc pentru a pregăti meciul cu Astra, de marţi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează