FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

N'Doye: "Sînt un dur, dar nu lovesc pe nimeni cu intenţie"

Articol de - Publicat marti, 06 aprilie 2010 00:00

Antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, şi mijlocaşul Ousmane N'Doye, au apărut astăzi în faţa presei pentru a lămuri "scandalul Bratu-N'Doye".

"Sînt un fotbalist care se antrenează dur, aşa îmi place să mă pregătesc, dar joc la minge, nu încerc să lovesc pe cineva. Nimeni nu poate spune că am încercat să lovesc vreun coleg.
Iubesc foarte mult pe Dinamo, nu am înjurat echipa. Ieri la antrenament am avut o problemă cu Bratu dar viaţa merge mai departe, sîntem toţi la fel, încercăm să ne pregătim cît mai bine.

Toată lumea vorbeşte de Dinamo, Dinamo, Dinamo. E la fel ca la problema cu Marius Niculae, se face prea mult tam-tam. Nu mă deranjează ce s-a scris, pentru că eu nu am făcut aşa ceva. Suporterii mă înţeleg. Eu nu sînt luptător, sînt fotbalist", a spus N'Doye.

Tehnicianul Cornel Ţălnar a declarat: "Ousmane fiind mai determinat în antrenament, a avut o intrare la Bratu, care s-a supărat puţin, s-au luat la ceartă, dar asta a fost tot, spiritele s-au calmat rapid. A trecut. Ousmane e un jucător valoros, face foarte mult pentru Dinamo. S-a implicat foarte mult la echipă. Regret că apar astfel de lucruri care să strice atmosfera. Eu m-am dus între ei, dar e o chestie normală, nu au fost la un pas să se bată, aşa cum s-a zis. Nu sînt supărat pe ei, la orice club se poate întîmpla aşa ceva".

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
 •  06 Aprilie 2010, 18:38

Du-te ma in africa cu el si lasati-ne! Importam toate ciurucurile si ne miram ca n-avem echipa nationala...

 •  06 Aprilie 2010, 17:44

circ gratuit .destabilizare de 2bani NDOYE PUNE OSUL PT DINAMO ASA CA CIOCU MIC CELOR CARE IL CONTESTA. MARITI CONTRACTUL SI LUNGITII-L PE 5 ANI CA SIGUR MAI JOACA 10 ANI.CINE IL CONTESTA SA PUNA OSUL SA DEMONSTREZE CA LE PASA DE DINAMO ASA CUM AI PASA LUI. HAI DINAMO.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează