FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

N'Koyi e noul Bokila! » Petrolul vrea să-l transfere pe golgeterul olandezilor de la Fortuna Sittard

Articol de - Publicat marti, 28 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 ianuarie 2014 21:06

Ploieştenii sînt aproape de a-l transfera pe olandezo-congolezul Patrick N'Koyi, un vîrf din liga a doua batavă


Plecarea vîrfului Younes Hamza a lăsat un mare gol în atacul "lupilor", iar oficialii prahoveni sînt decişi să nu lase acest mercato să treacă fără să mai cumpere un vîrf. Ţinta a fost fixată: Patrick N'Koyi este atacant şi evoluează la Fortuna Sittard, locul 14 din liga secundă din Olanda. Vîrful de 24 de ani măsoară 1,84 metri şi a reuşit să marcheze de 8 ori în 17 meciuri în acest sezon. Anul trecut a fost unul reuşit pentru Patrick, cu 15 meciuri în 29 de goluri în campionat.

Interesul "găzarilor" este unul real, pe site-urile de specialitate N'Koyi figurînd deja ca jucătorul Petrolului. Atacantul a fost crescut de FC Eindhoven şi a fost cedat în vara lui 2012 la Fortuna. El mai are contract pînă în vară cu clubul din Sittard, însă s-a înţeles cu şefii formaţiei să-şi rezilieze de pe acum contractul, astfel că va ajunge la Ploieşti din postura de jucător liber.

N'Koyi are foarte multe în comun cu fostul golgeter al Petrolului, Jeremy Bokila: amîndoi sînt născuţi în Kinshasa, în RD Congo, şi au dublă cetăţenie, congoleză şi olandeză, au evoluat în Olanda şi ajung la Ploieşti liberi de contract.


175.000 de euro este cota lui N'Koyi

"Nu puteam refuza"
Atacantul Younes Hamza, 27 de ani, a fost transferat în Bulgaria, la Botev Plovdiv, pentru 750.000 de euro, iar tunisianul le-a transmis suporterilor că oferta a fost prea bună pentru a o refuza. "Am primit o propunere financiară foarte bună de la Botev pe care nu o puteam refuza. Trebuie să mă gîndesc la viitorul meu şi sper ca toată lumea să mă înţeleagă. Sînt sigur că într-o zi mă voi întoarce la Petrolul", a declarat Hamza. Acesta cîştiga la Ploieşti 100.000 de euro pe an, în vreme ce la Botev ia 240.000 de euro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
radumare.
radumare.  •  28 Ianuarie 2014, 19:35

c

black_sea_wolf
black_sea_wolf  •  28 Ianuarie 2014, 11:23

Varu' ai notat-o p'asta ?! De aici preiei tu.... Daca se face transferul sa facem un banner: " Sa le dam la oi / Peste bot cu- N'Koyi " ...

black_sea_wolf
black_sea_wolf  •  28 Ianuarie 2014, 11:16
Postat de laurentz pe 28 Ianuarie 2014, 09:45

Si el, si Gevaro Nepomuceno sunt deja ai Petrolului. Samsarii din conducere au facut deja facturi proforme si pentru ei, pentru iarna viitoare, la unul din marile cluburi care practica "paraua-ndarat" la greu (gen Terek sau Botev...). Guiness Book a consemnat singurul caz din istoria fotbalului in care un club cu pretentii la event isi vinde cuplul de atacanti-golgeteri (14 goluri, 3 assisturi, in 27 meciuri) !! Capra are un tupeu ciudat, dar este inconjurata de lupi. Multi. Si cu foame de performanta. Nu e bine... Nu e bine deloc... Contra ! Nu-ti pute un pic, asa ?

Lasa ca de Dore e bine ca am scapat... Suna oricum belea : " Sa le dam la oi / Peste bot cu- N'Koyi " ....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close