FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nadia Comăneci către Becali: "Adu-l pe Hagi şi împaci toată lumea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2010 00:00

Fostă mare gimnastă, Nadia Comăneci îi recomadă patronului Stelei să-l readucă în Ghencea pe Gică Hagi.

Nu-mi vine să cred că există atâta violenţă în lumea sportului. Mi-e greu să spun ce aş face eu dacă aş fi în locul lui Gigi Becali. E o situaţie delicată. Dar cred că în toate există o soluţie.

Cel mai bine ar fi ca Gigi Becali să caute să rezolve problema în familie, cum se spune. Eu sunt convinsă că va avea şanse de reuşită.

Dacă-l aduce antrenor pe prietenul meu Gică Hagi, chiar că ar împăca pe toată lumea”, a declarat Nadia Comăneci în Libertatea.

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
 •  14 Mai 2010, 14:13

Pentru cei care cred ca Hagi ar fi iar umilit: Poate sa isi faca un contract prin care sa primeasca 10 milioane de euro despagubiri in cazul in care este criticat si 20 milioane de euro daca este demis. In amebele cazuri are de castigat. Fie ca antrenor, fie ca "magnat".

 •  14 Mai 2010, 14:02

Hagi daca te mai duci inca o data la steaua, te va umili inca o data !!!! dace te duci imi pierd respectul pentru tine !!!! n-o face! pastreaza-ti onoarea !!!

 •  14 Mai 2010, 13:30

Probabil sunt un romantic, dar tind sa cred ca Hagi si Protasov sunt singurii antrenori care au adus un plus de valoare echipei si lotului Stelei. Singurii oameni care au fost in stare sa evalueze potentialul unui jucator corect, Hagi a fost singurul care s-a convins de valoarea indoielnica a unor "mari jucatori" precum Lovin sau Croitoru si cel care i-a cerut pe Zapata sau Golanski. L-as fi preferat pe Hagi macar pentru faptul ca nu m-as supara pe el daca pierde fiindca stiu ca iubest

Vezi toate comentariile (9)
Comentează