FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-STEAUA 0-0

Nae Manea: "Mă aşteptam să cîştige Rapid. Credeam că e mai bună decît Steaua!"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2010 00:00

Nae Manea, antrenorul celor de la Gloria Bistriţa, a declarat că se aştepta ca Rapid să se impună în partida cu Steaua, scor 0-0.

"Mă aşteptam ca Rapid să cîştige. Credeam că Rapid este peste Steaua, dar am văzut că nu este aşa. Pînă la urmă, egalul a fost un rezultat echitabil, ambele echipe au avut ocazii mari", a declarat Nae Manea la "Morning Sport".

"Ceea ce se întîmplă la Galaţi nu este o glumă. S-au obişnuit cu victoriile şi nu mai acceptă să piardă. Se vede mîna lui Dorinel, este o echipă disciplinată, harnică care munceşte foarte mult", a adăugat Nae Manea.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  09 Noiembrie 2010, 12:45

Ciudat....toti au zis ca Steaua a avut ocazii mai mari....in fine, asta conteaza mai putin....tot egal s-a terminat. Asteptam urmatorul meci.... p.s. Daca ne-am lua dupa "logica" lui Manea...atunci Bistrita este cu mult peste Rapid si Steaua....ca doar ne-au batut pe noi...iar Rapid nu a reusit sa ne bata (acasa la ei), nu? Inca o duma din "putul gandirii".

star01
star01  •  09 Noiembrie 2010, 12:18

un comentariu de"rapidist pe viata"dar,pertinent!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează