FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Narcis Răducan a demisionat de la Viitorul » Cum motivează decizia

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 02 august 2014 20:16

Plecat de la Oţelul pentru a ocupa funcţia de director general la Viitorul, Narcis Răducan nu a rezistat decît o lună la clubul lui Gheoghe Hagi.

Demisia fostul oficial al ilfovenilor a fost prezentată astăzi, după înfrîngerea de aseară a Viitorului în faţa Rapidului, 1-2.

"Am plecat de la Viitorul. Motivul este acela că eu şi Gică avem viziuni diferite. El vrea să facă echipă cu tineri, dar eu nu cred că se poate face performanţă doar cu tineri. Am rămas în relaţii foarte bune cu Hagi, nu ne-am certat", a declarat Narcis Răducan pentru DolceSport.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (23)
fcotelulgalati
fcotelulgalati  •  06 August 2014, 08:23
Postat de kdk.19 pe 03 August 2014, 00:15

La Otelul avea salarriu maricel, dar nu-l lua de peste un an, ca si jucatorii, asa ca era ca si cum n-avea..!

De unde stii? Raducan era printre singurii care era platit.

ion2010
ion2010  •  04 August 2014, 09:30
Postat de talpaiadului pe 03 August 2014, 03:39

Baiatul asta a fost adus la Otelul de catre Marius Stan, pe post de yesman cu stampila si drept de semnatura si a pus stampila si semnatura aia pe toate documentele care au falimentat Otelul. In felul asta, praduitorii de drept se ascund de lege, iar Raducan s-ar putea sa ajunga la puscarie langa Adamescu. Hagi l-a luat la Viitorul pe acelasi post, de yesman, ca doar nu are nevoie Hagi acolo de un conducator de club adevarat, el conduce clubul ala. Raducan l-a contrat pe Hagi si a zburat in secunda doi.

Cred ca Hagi i-a descoperit prea tarziu caracterul, de-aia a apucat sa semneze cu Viitorul ca altfel nici nu-l lua. Macar Hagi a fost baiat destept si nu i-a dat mana libera. Degeaba oare MM-ul si Marius Stan sunt foc si para pe Narcis?...

belamy
belamy  •  03 August 2014, 08:24

"viziuni diferite"........nu stiam la hagi alta viziune decat "stimularea arbitrilor", atat la promovare cat si in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează