FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Narcis Răducan a dezvăluit prețul cerut pe Pintilii » Cît trebuie să plătească Steaua şi Pandurii pentru un eventual transfer

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2015 18:28

Mihai Pintilii este una dintre principalele ținte ale Stelei în următoarea perioadă de mercato. Roș-albaștrii vor avea însă concurență pentru semnătura închizătorului. Pandurii este echipa din Liga 1 care îl mai vrea pe Pintilii.

Într-o intervenție telefonică la Digi, președintele celor de la Pandurii, Narcis Răducan, a dezvăluit prețul cerut de gruparea israeliană Hapoel Tel Aviv pe Mihai Pintilii.

600.000 de euro cer israelienii pe mijlocașul echipei naționale, preț care ar putea fi considerat accesibil de către Gigi Becali.

De asemenea, Pintilii ar fi tentat de o revenire la Steaua datorită faptului că ar putea lucra din nou cu Laurențiu Reghecampf, antrenor alături de care a cîștigat 3 trofee.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mihai231
mihai231  •  10 Decembrie 2015, 20:33

ce tampiti..pai daca a declarat ca nu vrea sa vina, ca-i este bine unde este...voi chiar sunteti dushi cu pluta...acu ce faceti.???.lobby sa vina obligatoriu bietu om....sunteti penibili dragi jurnalisti:)))

iany_74
iany_74  •  10 Decembrie 2015, 19:19

Steaua sau Pandurii, minunatilor in ale limbii materne!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează