FOTBAL  »  Superliga  »  MUTARE

OFICIAL Narcis Răducan a semnat cu Astra! Prima reacţie a noului manager al giurgiuvenilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 17:19

Narcis Răducan a confirmat că s-a înţeles cu patronul Astrei, Ioan Niculae şi este noul manager al echipei din Giurgiu.UPDATE / E OFICIAL! Narcis Răducan i-a luat locul lui Dinu Gheorghe la Astra Giurgiu: "E o mare provocare pentru mine, e un proiect extrem de interesant aici. Am ajuns la un club de talie internaţională. Sper să avem cît mai multe rezultate bune împreună".

***

"Vom bate palma oficial în curînd. Important e să fac treabă. Ştiu că vin după un preşedinte important din Liga 1. Sper să îmi pun ideile în practică. Mă gîndesc la titlu. Steaua are un mic avantaj, dar nu e nimic decis. Astra se va bate la campionat. E normal să fie presiune la Astra, pentru că Ioan Niculae a băgat 
mulţi bani, dar a promis că nu va mai avea ieşiri aşa dure. Cred că ne vom înţelege bine", a declarat Narcis Răducan la televiziunea sportro.

Numirea lui Narcis Răducan ca manager al Astrei vine după ce Dinu Gheroghe a decis, la începutul săptămînii, să renuţe la funcţia de preşedinte al clubului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
whiteredarad
whiteredarad  •  07 Noiembrie 2014, 22:45

Otelul,Viitorul,Chiajna si acun ASTRA. Cum este posibil ?. Unui jucator,unui antrenor nu i se permite,de se permite ;la "presedinti" ?. Ce caracter este acest Raducan ?. De doi bani,cam asta e concluzia. Exemplul ? Cum a plecat "marele profesionist Raducan",,cum au plecat Stelea si Vintila,apoi a venit Hagi si a rezolvat,in stil ,de mare om de fotbal,situatia.. Raducanu este un mercenar fara valoare.

hap.ciu
hap.ciu  •  07 Noiembrie 2014, 21:06
Postat de steaua1986forever pe 07 Noiembrie 2014, 20:13

Ce vroiai sa faca la Chiajna cu Jumulica pe cap acolo? Jumulica o sa bifeze anul asta un record: sa retrogradeze 2 echipe intr-un singur sezon....

Si la Vitzelu` Galati,ce-a facut?!STim cu totii ca este bun prieten cu fiul lui Adamescu!Adamescu,ala care atunci cand a ajuns la Vitzelu`,a asigurat echipa pe...pe 7 milioane de euro! :))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Noiembrie 2014, 20:13
Postat de satyricon pe 07 Noiembrie 2014, 12:10

N Raducan parca se duse-se la alta echipa sa faca treaba! Si-a terminat treaba acolo? Se plimba si asta mai ceva ca antrenorii.

Ce vroiai sa faca la Chiajna cu Jumulica pe cap acolo? Jumulica o sa bifeze anul asta un record: sa retrogradeze 2 echipe intr-un singur sezon....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează