FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Naumovski îl laudă pe Cikarski, cea mai nouă ţintă a "cîinilor": "E ca o săgeată"

Cikarski (dreapta) e
cotat la 400.000 de euro
de site-ul specializat
transfermarkt.de
Cikarski (dreapta) e cotat la 400.000 de euro de site-ul specializat transfermarkt.de

Articol de - Publicat marti, 22 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 21 ianuarie 2013 22:31

Naumovski îl ştie bine pe Cikarski, fundaşul stînga macedonean dorit de "cîini" în locul lui Pulhac. Mai e o problemă, în afara banilor: l-ar vrea şi BATE Borisov


Dinamo vrea să rezolve cît mai repede şi cît mai ieftin transferul fundaşului stînga macedonean Mite Cikarski, 20 de ani, de la Vardar Skopje. Informaţia oferită de Gazeta de luni a fost confirmată şi de către şefii clubului, ieri: "Îl dorim pentru că este tînăr, aduce un suflu nou şi nu este foarte scump".

Roş-albii consideră că-l pot aduce pe internaţionalul macedonean şi pe bani mai puţini decît solicită Vardar, adică 250.000 de euro. Doar că gruparea de care aparţine Mite nu se grăbeşte, mai ales că şi BATE Borisov se interesează de el. Cikarski a avut evoluţii apreciate în dubla confruntare din vară, cînd BATE a eliminat-o greu pe Vardar din preliminariile Champions League.

Coleg la "naţională" cu Cikarski, portarul Kristijan Naumovski are cuvinte de laudă despre Mite: "E iute ca o săgeată, dar ştie şi cu mingea. Eu cred că s-ar adapta foarte bine la Dinamo. Nu ştiu care-i situaţia lui, care sînt discuţiile, vă spun doar despre el. Din ce ştiu eu, Mite este un tip ambiţios, joacă fără frică de adversar, tocmai de aceea este apreciat la noi în ţară".


Team-building la "Şură"
Dinamoviştii au fost duminică la cină, cu toţii, la restaurantul "Şura dacilor", în imediata apropiere a hotelului "Aurelius", la care stau. Fotbaliştii au avut voie să mănînce orice le-a dorit sufletul şi au avut liber şi la cîteva pahare de vin (foto). "Am încredere în voi că nu faceţi excese. Oricum, la primul antrenament daţi tot afară!", le-a transmis Ţălnar băieţilor.

"Vreau să impresionez"
Aripă stînga, Dorin Rotariu, 17 ani, nepotul lui Iosif Rotariu, a venit încă de sîmbătă noapte la Poiana Braşov şi se va pregăti cu echipa în perioada imediat următoare. Puştiul a venit după plecarea lui Pulhac la azeri şi este la Dinamo din toamnă, împrumutat de la Timişoara, vreme de un an. Rotariu a mai fost în vizorul Ceahlăului şi al Viitorului Constanţa, dar a preferat să vină la roş-albi: "Vreau să impresionez şi să-l conving pe domnul Ţălnar că merit să fiu aici".

De ce e mulţumit Axente
Mircea Axente este impresionat de dificultatea stagiului din Poiană: "E un cantonament foarte greu, n-am mai prins aşa ceva. Totuşi, a trecut ce-a fost mai dificil, zilele cu trei antrenamente. Mai avem cîteva zile, o să răzbim. Oricum, cantonamentele de iarnă sînt mai importante decît cele de vară, acum se fac acumulările principale".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  22 Ianuarie 2013, 10:38
Postat de terminatorul2 pe 22 Ianuarie 2013, 03:48

Dacă vrei să vezi parcuri adevărate vino in Wien . Sunt citeva parcuri la care nu se vede capătul , este incredidil , iți dă impresia de infinit !!! Ca parcul KISELEFF sunt sute in toate bezirk -ile wienei !! Așa că mai ai de umblat ! Și lasă orașul meu natal că are zeci de mi de copaci !!! bineințeles pun la socoteală că de jur imprejur sunt păduri !!

aha...esti din Plopeni:))?

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  22 Ianuarie 2013, 10:36

erau sanse mici sa-l transfere si daca erau singurii care faceau oferta dar daca a intrat si BATE pe fir...adio! cat despre Rotariu el este extrema stanga nu fundas stanga,in locul lui Pulhac vor evolua Musat sau Burnea

jaguaarr
jaguaarr  •  22 Ianuarie 2013, 09:26

o sa fie al 10-lea transfer ratat de dinamo..

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close