FOTBAL  »  Superliga  »  CE A REALIZAT "BACIUL" LA DINAMO

"Ne-a golit de dolari, dar şi de puncte"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 ianuarie 2009 00:00

Dinamoviştii susţin că "Baciul" a jucat sub orice critică în cele 8 meciuri din 2002, dar a luat 200.000 de dolari


Şefii roş-albilor au luat ieri atitudine după declaraţiile făcut de Popescu la TVR. "El să-şi amintească realizările de la Dinamo şi cum a plecat la Hannover. Spune despre Claudiu Niculescu şi despre Tamaş că sînt rebuturi, dar el ce era la 35 de ani, cînd a revenit în România?

Dinamoviştii susţin că "Baciul" a jucat sub orice critică în cele 8 meciuri din 2002, dar a luat 200.000 de dolari

Şefii roş-albilor au luat ieri atitudine după declaraţiile făcut de Popescu la TVR. "El să-şi amintească realizările de la Dinamo şi cum a plecat la Hannover. Spune despre Claudiu Niculescu şi despre Tamaş că sînt rebuturi, dar el ce era la 35 de ani, cînd a revenit în România?

De ce nu spune că a făcut-o pentru bani şi că a încasat 25.000 de dolari pentru fiecare meci jucat? Ce-a făcut pentru suma aia? L-a făcut pe Guriţă mare atacant şi s-a ales şi cu !",:d l-a ironizat un conducător, sub protecţia anonimatului.

Un alt acţionar a continuat: "După 0-2 la Galaţi, meci în care l-a făcut Guriţă de rîs, Gică Popescu n-a mai vrut să rămînă în România. Am primit o ofertă din partea lui Hannover pentru Giani Kiriţă, dar cum Gică era disperat să plece, l-am lăsat pe el să se ducă. Am mai făcut şi compromisuri, că se ruga de noi. Nu putea pleca decît dacă îi dădeam noi o hîrtie conform căreia i-am reziliat contractul pentru că nu-l mai putea plăti. Am făcut-o, iar acum ne atacă şi ne pătează numele. Ce caracter! Mai bine şi-ar plăti impozitele la stat decît să vorbească despre Dinamo".

13 goluri a încasat Dinamo în sezonul 2002-2003 în cele 8 partide în care Gică Popescu a fost pe teren

Şi Rednic îl atacă
Tehnicianul "cîinilor" a sărit ieri în apărarea jucătorilor săi: "Eu nu am rebuturi la echipă, ci doar fotbalişti cu care sperăm să cîştigăm titlul! Pentru mine, elevii mei sînt cei mai buni şi sînt mîndru să lucrez cu ei. Iar jucătorii să nu plece urechea la ce zice unul sau altul, că poate respectivul o face din interes sau din răutate. Aşa sînt unii, creează scandaluri! Le-am şi zis băieţilor să nu fie atenţi la diverşi specialişti şi să aibă încredere în mine, aşa cum eu am în ei. ;) Din moment ce eu am acceptat să vină Claudiu Niculescu sau Tamaş, atunci înseamnă că Dinamo are nevoie de ei şi asta e tot ceea ce contează".

CULISE

O atacă pe Dinamo pentru că Borcea e pro-Lupescu
De ce a apărut Gică Popescu cu atacuri dure la adresa dinamoviştilor? Surse din lumea fotbalului susţin că "Baciul" plănuieşte să candideze la preşedinţia FRF, acolo unde contracandidat îi va fi şi Ionuţ Lupescu. Iar directorul general al Federaţiei e puternic susţinut de Cristi Borcea, care are o influenţă mare în rîndul preşedinţilor de cluburi.

Gică Popescu la Dinamo
- a semnat un contract pe un an pe 15 august 2002 şi l-a reziliat pe 18 noiembrie
- 8 meciuri jucate (2 victorii, 2 egaluri şi 4 înfrîngeri), nici un gol marcat
- a bifat 720 de minute, fiind integralist în toate meciurile
- a fost căpitanul lui Dinamo în toate partidele în care a evoluat. Căpitanul înainte de venirea sa şi după plecare a fost Giani Kiriţă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
 •  26 Ianuarie 2009, 18:53

gica are meciuri in cupele europene mai multe decat rebuturile in campionate si echipe de mina a patra iar dinamo n-are meciuri cistigate cinstit cite trofee are popescu se vede valoarea dinamovista in cupe

 •  24 Ianuarie 2009, 19:21

inteleg pe cei de la dinamo vezi tu adevarul doare.si tu gica nu sti in romania nu se spune adevarul.

 •  24 Ianuarie 2009, 18:29

Gicutza! Vrei sa te intorci in teren la Dinamo? Pai nu iti ajung penaltiurile pe care le-ai provocat in favoarea adversarilor lui Dinamo pe vremea ta? Daca ai ceva cu cineva de la Dinamo, discuta despre si cu acea persoana, dar nu jigni un club si suporterii lui pentru ca sa te bagi si tu in seama! Oare mai stii care au fost cei mai buni antrenori ai tai? Lucescu sau Dinu iti spun ceva? Cabotinule! Tot respectul pt activitatea sportiva pana cand ai venit la Dinamo, dupa ... fara comentarii!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează