FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Neagu luptă cu tradiţia » Jucătorii aduşi de Steaua de la Oţelul nu au prea reuşit să se impună

Neagu speră să calce pe urmele lui Ghionea și Boștină
Neagu speră să calce pe urmele lui Ghionea și Boștină

Articol de - Publicat marti, 10 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 09 septembrie 2013 21:44

Jucătorii aduşi de la Oţelul nu prea au reuşit să confirme în Ghencea, excepţiile fiind doar Boştină şi Ghionea.

Pentru a-şi întări linia mediană, roş-albaştrii l-au adus săptămîna trecută pe Ionuţ Neagu, de la Oţelul Galaţi, fotbalist ce va împlini 24 de ani luna viitoare. Totuşi, de-a lungul timpului, fotbaliştii ajunşi de la formaţia de pe malul Dunării au avut probleme de acomodare la Steaua, mai ales în ultima perioadă!

Ultimul care n-a reuşit să se impună a fost Cornel Rîpă, fundaşul dreapta adus în iarnă la insistenţele lui Gigi Becali. Acesta a bifat doar 36 de minute în partida cu Gaz Metan, 2-2, iar Reghecampf nu l-a pus pe lista UEFA în vederea duelurilor cu Chelsea, Schalke şi Basel.

Înaintea lui, la Steaua, au mai venit fotbalişti de la Oţelul, care n-au avut nici ei o soartă mai bună. Chiar dacă s-au plătit sume importante pentru ei, Szekely a costat 1,5 milioane de euro, iar Vîtcă 500.000 de euro, aceştia au fost lăsaţi să plece liberi de contract.

Singurii gălăţeni care au făcut faţă în Ghencea au fost Gabi Boştină şi Sorin Ghionea. Amîndoi au ajuns să îmbrace tricoul roş-albastru după ce au evoluat pentru Oţelul.

Boştină a fost adus pentru 300.000 de dolari în 2002 şi pînă în 2007, cînd a fost cedat la Dinamo, a bifat 96 de meciuri pentru roş-albaştri. Ghionea, venit gratis, a stat în Ghencea 7 sezoane, între 2002 şi 2009, şi a strîns 129 de partide pentru Steaua.

586457-caseta-neagu.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

7.000 de pachete vîndute
Suporterii Stelei au luat cu asalt site-ul biletesteaua.ro care comercializează pachetele pentru cele trei meciuri pe care roş-albaştrii le vor juca în grupele Champions League. În două zile după ce acestea au fost scoase la vînzare s-au vîndut peste 7.000 de pachete din cele aproximativ 35.000 oferite. Fanii mai au la dispoziţie o săptămînă pentru a cumpăra pachete, apoi se vor vinde separat bilete pentru meciurile cu Chelsea, Basel şi Schalke.

Georgievski e OK!
Laurenţiu Reghecampf a primit ieri o veste bună de la Daniel Georgievski, fundaşul dreapta al campioanei României care a fost schimbat în minutul 77 al meciului Macedoniei cu Ţara Galilor. Acesta l-a liniştit pe tehnicianul Stelei, spunîndu-i că nu are nimic grav la picior. Georgievski a fost consultat de medicul echipei naţionale a Macedoniei, iar acesta a stabilit că fundaşul poate fi folosit şi în meciul de astăzi contra Scoţiei.

TVR vrea car HD pentru Steaua
Televiziunea Română vrea să închirieze un car TV pentru transmiterea celor trei meciuri pe care Steaua le va juca acasă în grupele Ligii Campionilor în format HD. Cei de la hotnews.ro anunţă că valoarea estimată fără TVA a contractului este de 129.990 euro! "Se solicită închirierea unui car TV de transmisie HD, cu personalul aferent, cu experienţă de minimum 2 ani pentru transmisiuni la standardele UCL", se arată în caietul de sarcini.

15.000 de euro amendă
UEFA i-a anunţat ieri pe oficialii din Ghencea că Steaua a fost amendată cu 15.000 de euro pentru incidentele de la meciul din Macedonia, cu Vardar Skopje. Roş-albaştrii au fost amendaţi din cauza suporterilor care au aruncat cu torţe pe teren, dar şi pentru că Laurenţiu Reghecampf a refuzat să organizeze o conferinţă de presă înaintea jocului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
coldplayy
coldplayy  •  10 Septembrie 2013, 11:54

Articolul e ridicol, Neagu a fost adus la Steaua pt a fi un inlocuitor atunci cand este nevoie pt unul din Bourceanu-Pintilii, s-a vazut ce solutii exista la mij terenului atunci cand unul din cei 2 lipseste /e suspendat . Comparatia nu-si are rostul, Rapa e Rapa( cum ar zice Hagi) ,iar diferenta dintre cei 2 este enorma .

adytza74
adytza74  •  10 Septembrie 2013, 10:33

Traditia e favorabila transferurilor de la Galati la Steaua. Inainte de revolutie ,castigatori ai Champions Ligue ,Majearu si capitanul Tudorel Stoica. Si-au facut treaba bine si altii dar acum si Bourceanu ,capitanul si omul de baza ,tot de la Otelul ,via Poli, a venit.Asa ca mai vedem in timp cine-i Neagu. Piti nu la chemat degeaba.

ertyuiop
ertyuiop  •  10 Septembrie 2013, 10:32
Postat de de_pe_tarnave pe 10 Septembrie 2013, 09:34

A mai fost un galatean inainte de revolutie, mai bun decat cei enumerati mai sus la un loc!!

au fost 2 in echipa de aur a fotbalului romanesc, unul dintre ei fiind chiar capitanul, Stoica si Majaru......nici unul din ei nu a evoluat la Otelul amandoi au venit de la FCM Galati, actuala Dunarea Galati

Vezi toate comentariile (6)
Comentează