FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CEAHLĂUL 1-1

Nebunie la două porţi! » Pandurii şi Ceahlăul au realizat ieri o remiză extrem de spectaculosă

Pandurii lui Grigoraș n-au mai reușit prestația entuziasmantă de etapa trecută
Pandurii lui Grigoraș n-au mai reușit prestația entuziasmantă de etapa trecută

Articol de - Publicat luni, 19 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2011 20:59

Antrenorul gazdelor, Petre Grigoraş, a forţat victoria folosind 4 atacanţi în ultimul sfert de oră al partidei, iar nemţenii erau să dea lovitura pe contraatac.

Pandurii lui Grigoraş n-au mai reuşit prestaţia entuziasmantă de etapa trecută, cînd au surclasat-o la Tîrgu Jiu, cu 5-2, pe condamnata Chiajna. Chiar şi aşa însă, spectatorii au văzut un meci extrem de atractiv, mult peste media jocurilor din Liga 1, asta şi datorită replicii surprinzător de curoajoasă şi tăioasă oferită de Ceahlăul.

Gorjenii au călcat, cum era şi normal, primii pe accelerator. Dominarea lor teritorială s-a materializat însă după o gafă imensă a portarului Villadsen, care a făcut pe Moş Crăciun şi i-a oferit cadou lui Maxim (21) mingea de 1-0.

Ceahlăul n-a căzut, chiar dacă gazdele au mai ratat cîteva ocazii bune, Batin (27, 34) şi Voiculeţ (45), şi a găsit resurse să egaleze pînă la pauză. Bădescu (41) a scăpat pe contraatac şi l-a lobat liftat, ca un tenisman, pe Mingote. Oamenii lui Pinalti se simt mult mai bine în deplasare decît pe teren propriu.

Repriza secundă s-a jucat într-un ritm şi mai nebun, de parcă jucătorii abia ar fi venit din vacanţă. Ambele echipe au căutat cu insistenţă lovitura de graţie, dar goalkeeperii s-au dovedit imbatabili. Ocaziile mari au alternat de la o poartă la alta: Batin (70), Voiculeţ (69) şi Viera (75), respectiv Gafiţa (50, 72) şi Onciu (79).

În ultimul sfert de oră, Grigoraş a riscat totul pe cartea atacului, terminînd jocul cu 4 oameni în ofensivă, dar cu toate astea partida s-a încheiat la fel ca în tur, 1-1.

"Rezultatul e echitabil. Ceahlăul este echipa care a jucat cel mai bine la Tărgu Jiu, chiar dacă au mai venit aici Rapidul sau CFR Cluj. Avem 30 de puncte, mai mult decît ne aşteptam la începutul campionatului" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

"Sînt puţin confuz, am avut ocazii rarisime pe final şi aş putea fi supărat pe rezultat. Dar e bun şi un punct, e meritul jucătorilor, au fost concentraţi, s-au sacrificat, au muncit foarte mult" ( Costel Enache, antrenor Ceahlăul)

Chiricheş  premiat la despărţire
Fundaşul Vlad Chiricheş a susţinut ieri ultimul meci pentru Pandurii, urmînd ca de la 1 ianuarie 2012 să devină fotbalistul Stelei, care l-a achiziţionat încă din vară pe tînărul internaţional cu 800.000 de euro. Conducerea clubului gorjean l-a premiat pe Chiricheş înaintea jocului cu Ceahlăul, oferindu-i un un coş cu flori şi o plachetă în semn de recunoştinţă.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
sebaa
sebaa  •  19 Decembrie 2011, 11:08

Intr-adevar, frumos meci. Au aratat mult mai mult fotbal decat vezi la "granzi".

gesepeul
gesepeul  •  19 Decembrie 2011, 08:59

Pandurii si Ceahlaul sunt 2 echipe care joaca...FOTBAL! Bravo lor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează