FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - VIITORUL 0-1

Nedelcu a povestit cum a marcat golul de la 37 de metri și a dezvăluit ce le spune Hagi jucătorilor în vestiar

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 22:21

Dragoș Nedelcu a marcat unicul gol al partidei câștigate de Viitorul pe terenul Pandurilor, scor 1-0, cu un șut puternic de la 37 de metri, profitând totodată și de o eroare a portarului Lazar.

"Eu m-am gândit să șutez și să prind poarta. Portarul lor a greșit și ăsta a fost norocul meu. Sunt foarte fericit că am marcat. În prima repriză, Pandurii ne-a așteptat, noi am reușit să pasăm mai mult. În a doua parte noi am stat mai sus.

Noi știm că domnul Hagi tot ce ne zice ne zice pentru a ne motiva. Vrem să progresăm de la meci la meci. Hagi ne spune mereu să avem încredere în noi și să jucăm pentru că avem jucători talentați", a declarat Nedelcu la Dolcesport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  24 Septembrie 2016, 00:23

Nedelcu...e bun copilul ...la 17 ani sa tragi de la 37 m la poarta cu atata forta e ceva ...golul se datoreaza greselii de portar ...adevarat...dar forta sutului ramane ....doar Böloni mai tragea asa la poarta de la distanta aia ...sper ca golul sa-l motiveze in asemenea executii...la noi in campionat sunt extrem de rare intentiile de a suta de la o asemenea distanta....

khal_37
khal_37  •  23 Septembrie 2016, 22:41

Top comment Tucudean: ,,Viitorul nu a avut nici o ocazie de gol...''. Mai baiete, Viitorul in prima repriza a avut 4 suturi pe poarta...voi NICIUNUL! Culmea? Nici in a doua repriza nu ati avut NICI UN SUT PE POARTA! Viitorul a avut UNUL!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează