FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Negociază pentru Bokila » Steaua a intrat pe fir pentru a obţine semnătura atacantului congolez. Pena, soluţie de rezervă

6 goluri a marcat Bokila pentru Petrolul în 18 etape jucate în Liga 1
6 goluri a marcat Bokila pentru Petrolul în 18 etape jucate în Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 18 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 ianuarie 2013 22:31

Africanul care a dezertat de la Petrolul e dorit în Ghencea, dar Zulte, clubul belgian care-l deţine, negociază agresiv.

Steaua a luat legătura cu Bokila, atacantul congolez care refuză să continue cu Petrolul, dar ploieştenii ţin cu dinţii de jucător mai ales acum, cînd au aflat despre interesul rivalei. "El a vorbit la telefon cu Szukala şi i-a zis că nu revine la Ploieşti orice ar fi, fiindcă n-a fost plătit", a povestit Becali la DigiSport.

Africanul cu paşaport olandez a mutat discuţiile între agentul lui şi MM Stoica. Zulte Waregem, clubul belgian care-l deţine, susţine că mai are oferte pentru fotbalist de la Standard Liege şi de la încă un club.

Bokila, 24 de ani, a marcat 6 goluri în 18 meciuri la Petrolul. Nici relaţia lui cu suporterii "lupilor" nu e fantastică, după ce congolezul apreciase la începutul vacanţei că "Steaua e cea mai bună din Liga 1 şi ar fi greu de refuzat!".

Cosmin Contra e supărat că atacantul nu s-a prezentat la antrenamentele Petrolului şi-l avertizează: "Avem opţiune de cumpărare din Belgia, o vom activa şi-l vom suspenda pînă la finalul contractului!"

Becali nu e optimist în condiţiile astea: "Nu cred că se va face transferul, că probabil vor avea pretenţii foarte mari, eu aşa am înţeles din ce mi-a zis MM c-a discutat cu impresarul".

Patronul a avansat deja ţinte de rezervă: Pena, atacant, 27 de ani, şi Rîpă, fundaş dreapta, 23 de ani, ambii de la Oţelul. Cei doi foşti campioni speră să devină liberi de contracte.

"Steaua poate să negocieze cu noi pentru Bokila, după ce-l vom fi luat definitiv din Belgia! Sau să ni-l dea la schimb pe Rusescu!" (Cosmin Contra, antrenor Petrolul)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  18 Ianuarie 2013, 16:02

adevarul este ca steaua nu are golgeter. nu prea pare godzilla acesta sa fie vreun mare golgeter, dar, nu stim cate banane a consumat pe cand inca mai facea parte din trib si locuia intre crengile baobabilor. ps - sigur e mai sanatos la cap decat userul Valaah... ah, ah...))

vaalah
vaalah  •  18 Ianuarie 2013, 12:19

Securitatea a înființat clubul asta rușinos in 1948 și tot securiștii l-au falimentat .

plesan
plesan  •  18 Ianuarie 2013, 11:55

sa il dea la schimb pe Rusescu ? =)) Contra chiar ca esti dus..pai tu trebuie sa dai toata echipa pt Rusescu ;)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează