FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, MÎINE, DE LA 21:00, ÎN DIRECT LA DIGI SPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Negoiţă îi strică "firma" lui Gigi Becali înainte de derby: "La Steaua au fost şi 3 luni de întîrziere cu salariile!"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 09 mai 2013 16:42

Dinamoviştii au avut mari probleme în acest sezon din cauza lipsei banilor şi situaţia s-a liniştit după ce Ionuţ Negoiţă a devenit acţionar principal.

Acţionarul roş-albilor susţine că şi la Steaua au fost momente dificile, cu restanţe de pînă la 3 luni.

"La noi sînt neplătiţi de 3 săptămîni, la Steaua au fost şi 3 luni de întîrziere cu salariile. Doar că acolo nu se vorbeşte despre asta. Eu am luat un club cu cea mai proastă situaţie financiară", a declarat Negoiţă la Fotbal Club, pe Digi Sport.

"La vară vom aduce cu siguranţă 7-8 fotbalişti noi", a mai spus şeful de la Dinamo.

10 milioane de euro au fost încasările Stelei în actualul sezon de pe urma participării din Europa League

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
supersolo
supersolo  •  10 Mai 2013, 17:29

Situatia cea mai grea financiara o avea Rapidul...si nu acum ....la cat a bagat Copos sub gusa cu ajutorul clubului de fotbal....sa-i ramana in gat ...dar ...ghinionul este altul...cine va veni in locul lui ...nu vrea sa repare dezastrul...e o gaura cat Universul ...daca cineva ar anula pur si simplu datoriile pastrand doar cele fata de stat...cineva se va gasi sa investeasca la Rapid...dar ca sa platesti 18 milione de euro ...+ datoriile fata de angajati+ reparatia ProRapid...+ multe altele...e groasa rau....

adimutu14
adimutu14  •  10 Mai 2013, 11:36

Cum e Negoita, dar chiar cred ca a salvat clubul de cand l-a preluat. Acuma sa vedem daca are planuri mari sau se multumeste cu locurile 4-5 si sezonul urmator.

sorindumitrache
sorindumitrache  •  10 Mai 2013, 03:06

pai saracul asta de Negoita face afaceri cu statul si din profit adduce si ceva pe la dinamo. Sarcu', nici limba romana nu o stie bine, si se crede mare investitor, cand colo, el este ca Borcica: vine cu pantalonii rupti in fund la Dinamo si iese mare milionar...oare de ce a fugit ca un lache in Florda?!! saracilor, nici nu aveti dupa ce bea apa...sunteti vai mama voastra....

Vezi toate comentariile (45)
Comentează