FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță l-a înțepat pe Rednic la prezentarea lui Andone: "Am mers pe mâna celor care se pricep! Poate acum eram mai puternici"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2016 16:35

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat duminică, Dinamo îi putea aduce în vară pe Hamroun, Boldrin și Aganovici, dar Mircea Rednic nu a fost de acord cu aceste transferuri.

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a confirmat aceste nume și a dezvăluit cum au decurs discuțiile pentru transferul acestora.

"Este adevărat că acești jucători au fost pe lista lui Dinamo, dar mi s-a spus că nu se potrivesc la echipă. Eu nu pretind că mă pricep la fotbal și am pus întrebări celor care se pricep.

Eu mi-am dat acceptul pentru aducerea lor, dar am mers pe mâna celor care se pricep. Asta e. Acei jucători au ajuns în altă parte. Ei și-au arătat interesul pentru a venit la Dinamo.

Poate acum eram mai puternici dacă aduceam unul sau doi jucători dintre cei de pe listă", a declarat Ionuț Negoiță la conferința de prezentare a lui Ioan Andone ca antrenor al lui Dinamo.

Jucătorii care puteau ajunge la Dinamo

  1. Jugurtha Hamroun: unul dintre cei mai buni stelişti din acest sezon, cu 7 goluri marcate şi 4 pase decisive reuşite în 26 de meciuri de Liga 1. Rednic a refuzat mutarea fostului mijlocaş al Oţelului motivând că se face de râs cu jucători de la retrogradate
  2. Fernando Boldrin: playmakerul Astrei, venit de la Chiajna, a fost refuzat pentru o diferenţă de 500 €, "Puriul" motivând ca la un salariul de 5.500 € lunar poate aduce fotbalişti mult mai buni decât Boldrin. Acesta a mers la Astra, unde a câştigat titlul, din postura de titular. Fernando a reușit 5 goluri şi 4 pase decisive în 32 de jocuri de campionat
  3. Adnan Aganovici: mijlocaşul stânga de 28 de ani îşi dorea o mutare de la FC Braşov la Dinamo, dar a ajuns într-un final la Viitorul lui Hagi. Rednic l-ar fi refuzat motivând că nu a reuşit să facă pasul către o echipă mare până la această vârstă, deci nu mai poate creşte. Adnan a reuşit să marcheze 7 goluri în doar 23 de meciuri de Liga 1 şi, culmea!, Hagi a făcut şi profit de pe urma jucătorului, vânzându-l la AEL Limassol pe 100.000 de euro

Citește și: Andone a fost prezentat la Dinamo » Dezvăluiri despre transferuri: "Am făcut ofertă pentru Elhamed și alți doi jucători"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  24 Mai 2016, 01:21

Şi la numirea lui Andone, tot pe mâna "celor care se pricep" veți merge?!Vedem la sfârşitul campionatului cât de mult se pricep "pricepuții" ăştia.Sper să ajungem în plat-off.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  24 Mai 2016, 01:17

Poate dacă aveați bani pt.Hamrun, nu ajungea la FCSB.CE ABUREALĂ...

zecs93
zecs93  •  23 Mai 2016, 23:24

eu nu-l prea cred pe *** asta, sa nu uitam ca la boldrin minte ca un nerusinat, stiu ca rednic la dorit dar sa zgarcit marele salvator la 2.000 de euro,cei de la chiajna pot confirma ca vroiau 6.000 de euro iar negoita oferea 4.000 de euro !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează