FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiţă, recomandat de Il Luce » Mircea Lucescu descoperă şi oameni de afaceri, nu doar fotbalişti

Articol de - Publicat miercuri, 08 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 07 august 2012 22:11

Ionuţ Negoiţă e noul acţionar al lui Dinamo, el urmînd să investească două milioane de euro în primă fază şi să le achite salariile restante jucătorilor


Azi, la ora 12:00, la Rin Grand Hotel, Ionuţ Negoiţă va susţine o conferinţă de presă alături de Nicolae Badea şi de Dragoş Săvulescu. Se va anunţa prelungirea contractului de sponsorizare cu lanţul hotelier pe care Negoiţă îl deţine, dar şi cooptarea omului de afaceri în acţionariatul lui Dinamo.

Ionuţ Negoiţă se află în relaţii strînse cu Mircea Lucescu, antrenorul lui Şahtior recomandîndu-l pe bărbatul de 38 de ani în locul lui Cristi Borcea. Negoiţă are, împreună cu fratele său, Robert, primarul sectorului 3 din Capitală, o avere estimată la circa 70 de milioane de euro, conform Forbes 2011, ocupînd locul 69 în acest clasament.

Cei doi sînt proprietarii grupului de firme Rin şi conduc afaceri în domeniul imobiliar, hotelier, media şi cel al tipografiilor. Ionuţ Negoiţă va deţine 29% din acţiuni şi, în acest an, va investi la clubul din Ştefan cel Mare aproximativ două milioane de euro, plus achitarea salariilor restante către jucători.

Borcea rămîne aproape
Cristi Borcea se întoarce în ţară şi continuă să fie apropiat de dinamovişti. Fostul preşedinte executiv al roş-albilor ţine în continuare legătura cu vestiarul şi le-a promis fotbaliştilor că se va implica direct pentru ca salariile acestora, unele restante şi de trei luni, să fie achitate la zi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
sabi1
sabi1  •  08 August 2012, 11:04
Postat de florinch pe 08 August 2012, 09:49

Tu ori esti prost,ori esti prost.Cauza tribunelor goale de la Dinamo trebuia cautata la actionari si la nemernicii numiti Becali.Acum,dupa plecarea lui Borcea si indepartarea nemernicilor din anturajul echipei (stia Piti de ce le impunea jucatorilor de la steaua sa-si rezilieze contractele cu ei),veti vedea ca si suporterii vor veni la stadion,mai multi pe National Arena,mai putini pe Dinamo (este urat si vechi stadionul,dar asta e vina CS Dinamo,nu a FC Dinamo 1948).

Acest guderian,si-a luat numele celui mai desavarsit mare general din ultimul razboi mondial,specialist in tancuri.Dar,ca mentalitate,e zero barat.Mai bine si-ar vedea de echipa sa.

jalemare
jalemare  •  08 August 2012, 10:50

sa vezi acum delir pe jiji. asta e coleg de rugaciune cu sabau. i-a tras-o finu'.

dog_one
dog_one  •  08 August 2012, 10:39

TOTI DINAMOVISTI SUNT BINEVENITI LA ECHIPA. NEGOITA MERITA ASTA. SAMBATA VOM FACE ISTORIE SI LA SPECTACOL SI CA AUDIENTA, VOM FII NR. UNU.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează