FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Viitorul intervine: "Am dat gratis biletele, Negoiţă n-a plătit nimic" » Hagi, jignit din nou de fanii "cîinilor"

Articol de - Publicat marti, 06 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 06 august 2013 12:27

UPDATE 12:23 / Clubul Viitorul Constanţa a negat faptul că Ionuţ Negoiţă ar fi plătit biletelor fanilor dinamovişti la partida de la Chiajna.

Echipa lui Hagi a oferit toate cele 630 de bilete din sectorul oaspeţilor gratuit suporterilor veniţi din Bucureşti.

"Clubul FC Viitorul a pus la dispoziţia clubului FC Dinamo Bucureşti 630 de bilete (capacitatea maximă a sectorului special omologat pentru susţinătorii echipei oaspete, din Peluza I) pe care le-a oferit GRATUIT reprezentanţilor clubului Dinamo în prezenţa Jandarmeriei şi a firmei de pază", a fost precizarea făcută de cei de la Viitorul Constanţa.

***

Pentru partida cu Dinamo, Gică Hagi a hotărît să pună un preţ mare la bilete, astfel că fanii "cîinilor" trebuiau să scoată cîte 50 de lei pentru fiecare tichet.

Ionuţ Negoiţă a plătit aproximativ 500 de bilete pe care le-a oferit galeriei, însă doar cei de la PCH au fost de acord cu acest lucru, cealaltă facţiune, de la Peluza Sud, alegînd să-şi plătească accesul în stadion.

Dinamo a remizat la Chiajna, împotriva Viitorului, scor 0-0, fiind al 3-lea meci dintre cele două, fără ca echipa din "Ştefan cel Mare" să fi cîştigat vreunu.. 

Iar l-au jignit pe Hagi

Suporterii lui Dinamo au continuat războiul cu Gheorghe Hagi, aseară scandînd iar împotriva patronului Viitorului. "Gică Hagi eşti o mizerie!" a fost, pe lîngă injurii, scandarea preferată a "cîinilor", galeria dinamovistă primind la schimb huiduieli de la cei aproximativ 200 de susţinători ai constănţenilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (67)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 August 2013, 15:05
Postat de rsalexander pe 06 August 2013, 18:55

Unde ai fost la returu' de anu' trecut de pe National Arena, cand Bourceanu nu putea sa bata corneru' din cauza "proiectilelor" venite din galeria aia "civilizata"?

Pentru ca provocat tot timpul...daca batea mai repede, dar el a stat un min acolo...De ce nu l-a lasat pe altul sa bata ? Dar de cine a fost lovit Herea pe National Arena ? Cine a demolat o jumatate din tribuna I la Rapid si au fost evacuati ? Sa fim seriosi, nebuni sunt peste tot !

fangigi
fangigi  •  06 August 2013, 23:12
Postat de michele89 pe 06 August 2013, 17:04

bai jurnalist de umplutura,de ce scri minciuni ?

scrie, ca sa aiba oile ce behai pe aici si sa faca trafic!:))))

polistul68
polistul68  •  06 August 2013, 21:53
Postat de flo_ax pe 06 August 2013, 17:11

omenia de unde mah? Steaua a jucat cu toate rezervele, dar voi ce scuza aveti? Penalilor! Hagi e unul dintre cei mai buni fotbalisti din istoria fotbalului romanesc, care e mai iubit si apreciat la turci si in alte tari, decat in propria tara de ra-hat, unde e plin de neica-nimeni ca tine care arunca cu noroi intr-un om care-si baga proprii bani intr-un proiect care trebuia facut de stat. Atata va plangeti ca nu mai avem jucatori de valoare la nationala, ca ne bate Olanda 1-8 tur-retur, dar adevarul e ca NU-I MERITATI!

Hai sa-ti spun ceva de Hagi....e apreciat in romania, si in turci...in rest ? da, e cel mai cunspocut fotbalist roman. dar noi l-am facut galactic, l-am facut rege si imparat..sa fim realisit, pe plan mondial, ca si palmares, hagi e slab. a jucat la barca titular in 22 de meciuri in 18 luni....si a dat vreo 10 goluri.la reall nu a dat 5 goluri.in nici un meci important al nationalei nu nje-a ajutat..deci, de udne atita maretie ? ce a cistigat la viata lui ?in italia a fost anonim. repet..e bun pt romania, dar nu e rege, galactic, fotbalist de talie mondiala.si mai nou e plin de fumuri, face pe descoperitorul de talente...daca vrei iti spun si cum a "descoperit" la timisoara talent

Vezi toate comentariile (67)
Comentează