FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI - ALBA IULIA 1-0

Negru, din nou jucătorul decisiv pentru Poli Iaşi

Articol de - Publicat luni, 08 martie 2010 00:00

Ieşenii au învins Alba Iulia, după un meci pe care l-au controlat în totalitate, şi i-au lăsat pe ardeleni fără antrenor

Jarul adîncurilor clasamentului simţit de Poli Iaşi, dar mai ales de Unirea Alba Iulia, s-a translatat sub tălpile fotbaliştilor care s-au înfruntat ieri în Copou. Dorinţa prea mare a umbrit luciditatea, astfel că prima repriză a adus puţine ocazii importante semnate de Călin Cristea (11) şi de Bruno (39), pentru oaspeţi, şi de Vali Negru (24, 27), pentru gazde. Primul act a fost salvat de execuţia frumoasă a lui Negru (44), care a deschis scorul cu un şut senzaţional la vinclu, după o pasă a lui Andrei Ionescu.

După pauză, Straton (54) şi Viveiros (60) au ratat posibilitatea de a creşte gradul de linişte al ieşenilor. Deşi elevii săi au ţinut permanent frîiele, Petre Grigoraş a stat în tensiune pînă la final pentru a obţine un succes just, care îi mai distanţează de zona retrogradării.

A sosit Materazzi
Adrian Falub va fi înlocuit cu Giuseppe Materazzi (64 de ani), care a urmărit ieri meciul din tribune. Tehnicianul italian are o cartea de vizită impresionantă, el pregătind multe echipe cu nume ca Lazio, Bari, Brescia sau Sporting Lisabona. În vîrstă de 64 de ani, Materazzi este tatăl fundaşului de la Inter, Marco.

- Femeile au avut intrarea liberă la meciul din Copou. Doamnele au primit şi o lalea din partea clubului.
- Atacantul Vali Badea s-a accidentat la genunchi în startul meciului şi a fost înlocuit cu Viveiros. Aflate în tribună să-l susţină, soţia şi mama fotbalistului au plecat imediat la vestiare. Badea va face săptămîna aceasta un RMN pentru a vedea cît de gravă este accidentarea.

"Am cîştigat exetrem de greu, fiindcă formaţiile înecate se agaţă de fiecare punct. Ne-a trecut glonţul pe la ureche, dar pînă la urmă am luat cele 3 puncte"
Petre Grigoraş, antrenor Poli Iaşi

"Am ratat mult, iar Iaşiul a marcat în urma unei execuţii personale şi apoi a închis jocul. Şansele Unirii de a se salva au devenit doar matematice"
Adrian Falub, antrenor Alba Iulia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  08 Martie 2010, 14:45

Sa nu plece Falub! Trebuie pus la munca de jos, gen carator de bagaje, sa traseze terenul cu var , iar in pauza meciurilor sa isi ceara scuze publicului albaiulean ca si-a batut joc de munca lui Sunda !!!

 •  08 Martie 2010, 12:07

Bravo grigoras,un antrenor de nota 10.

 •  08 Martie 2010, 11:43
Postat de pe 08 Martie 2010, 08:36

minea sa tio trag fraiere sa mori de ciuda cacanarule

acum puteti sa il aduceti si pa murinio ca nu ne mai scapa nimeni de b ,trebuia sa il luati pe dobrica olteanu cel mai adevatat si mai mare antrenor a judetului alba dar nu acum in iarna inainte de startul returului

Vezi toate comentariile (4)
Comentează