FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU

Neguţ ar putea să rămînă la Voinţa. Sibienii vor 4 transferuri

Radu Neguţ, în duel cu stelistul Pablo Brandan
Radu Neguţ, în duel cu stelistul Pablo Brandan

Articol de - Publicat marti, 10 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2012 11:59

Preşedintele echipei sibiene CSU Voinţa, Ioan Hămbăşan, prezent la reunirea lotului, s-a declarat optimist în ceea ce priveşte şansele ”alb-verzilor” de a se salva de la retrogradare.

”Sînt optimist la început de an. De felul meu sînt optimist. Le-am urat băieţilor un an nou fericit, să sperăm că, împreună, reuşim să ne atingem obiectivul, rămînerea în Liga I. Sperăm că anul 2012 va fi cel puţin la fel de bun ca precedentul. Ne dorim, în primul rînd, să reuşim să ne salvăm de la retrogradare, să rămînem în Liga I”, a afirmat Hămbăşan.

După 18 etape, CSU Voinţa e pe locul 14 în clasament, cu 17 puncte.

Ajutor pentru FC Cisnădie
Oficialul echipei sibiene a mai declarat că îşi doreşte ca mai mulţi jucători din lotul lui Alex Pelici să ajungă la FC Cisnădie, în Liga a III-a, sub formă de împrumut. ”Szabo, Cîrstean şi Greavu vor fi împrumutaţi. Pînă miercuri (n.a. 11 ianuarie) îmi vor spune echipele pe care şi le aleg, dacă au vreo preferinţă. Dacă nu, eu aş vrea să meargă la Cisnădie. Fiind o localitate aproape de Sibiu, îi putem vedea mai des, îi putem monitoriza, atât eu, cât şi cei din staff-ul nostru tehnic. Nu ascund faptul că am o simpatie pentru Cisnădie şi îmi doresc să ajut această echipă”, a afirmat Ioan Hămbăşan.

FC Cisnădie se află pe locul secund în clasamentul Seriei a IV-a a Ligii a III-a, la două puncte în spatele liderului Gaz metan II Mediaş, iar oficialii acestei grupări şi-au anunţat intenţia de a trage la promovare.

Neguţ ar putea rămîne
Ioan Hămbăşan a completat că unul dintre jucătorii pui iniţial pe lista de transferuri, Radu Neguţ, ar putea continua şi în retur la CSU Voinţa. ”Deocamdată, Neguţ este la echipă, a venit la reunirea lotului. Vom discuta cu el după această săptămînă, în care se va face şi vizita medicală, iar în funcţie de ce jucători aducem, vom lua o decizie în cazul lui”, a spus mai-marele clubului de pe ”Municipal”.

Străuţ, singura noutate. Se pregăteşte celălalt Miclea
Ieri, la primul antrenament din 2012 al Voinţei, a participat un singur jucător nou, mijlocaşul Ciprian Străuţ, de la Arieşul Turda. Preşedintele echipei sibiene a afirmat că este aşteptat şi gazistul Romulus Miclea, fratele unuia dintre antrenorii secunzi de la CSU Voinţa, plus încă 2 jucători. ”Vrem să transferăm cel mult 4 jucători. Cu Ciprian Străuţ s-a semnat,  iar cu ceilalţi 3 urmează să perfectăm actele săptămîna aceasta.

Cel mai probabil, Romulus Miclea va fi şi el de mîine (n.a. marţi, 10 ianuarie) prezent aici, la Sibiu. Am avut o discuţie cu oficialii medieşeni înainte de sărbători, astăzi (n.a. luni) am mai vorbit încă o dată cu domnul preşedinte de la Gaz Metan, a spus că este de acord ca Miclea să vină liber de contract. Dacă şi noi reuşim să ne înţelegem cu jucătorul, asta însemnînd ca şi el să îşi dorească să vină cu sufletul şi cu inima la Sibiu, înseamnă că totul va fi în regulă”, a mai declarat Hămbăşan.

Pelici mai vrea atacanţi
Singura noutate de până acum, Ciprian Străuţ, nu este o necunoscută pentru antrenorul Alex Pelici. Tehnicianul spune că îşi mai doreşte jucători de profil ofensiv, echipa sa suferind la finalizare, în tur. ”Momentan, singurul venit este Ciprian Străuţ, un jucător pe care îl cunosc, cu care am mai lucrat în anii trecuţi, la Reşiţa, şi cred că se pliază, în primul rînd caracterial, pe ceea ce ne dorim la această echipă. E un jucător bun, util, care sperăm să se integreze cît mai rapid şi să facă faţă pe prima scenă. Sperăm să găsim un atacant, pentru că acolo suferim, şi probabil că în acel compartiment vor şi apărea noii veniţi.

N-aş vrea să dau nume înainte ca ei să fie aici, pentru că s-ar putea să nu se concretizeze transferurile şi să vorbim degeaba. E posibil să apară şi unul sau doi jucători străini, pe care o să îi vedem la lucru în aceste zile, pînă sîmbătă. Sîmbătă vom trage linie şi vom concluziona, vom vedea cine rămâne şi cine nu”, a declarat antrenorul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează