FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 20:45, ANTENA 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Nemţenii i-au pus cînd rău Stelei » Andrei Marc: ”Ceahlăul va fi campioana serii”

Articol de - Publicat sambata, 14 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 decembrie 2013 19:41

Andrei Marc, 20 de ani, nu este impresionat de Steaua şi de interesul roş-albaştrilor pentru el


- Andrei, ce speră Ceahlăul din confruntarea cu campioana?
- Noi jucăm fiecare meci la victorie, dar dacă evoluţia noastră nu va fi aşa cum ne dorim, atunci va fi bună şi-o remiză. Nu avem teamă de Steaua, vrem ca sîmbătă seară Ceahlăul să fie campioana serii. Dorim să fim mai buni decît adversarii noştri, chiar dacă ei sînt favoriţii calculelor.

- S-a vorbit de interesul Stelei pentru tine, chiar Dumitru Dragomir te recomanda lui Reghecampf.
- Nu mă interesează, momentan, nici un transfer. Indiferent cine mă doreşte din ţară, vreau să continuu să cresc ca fotbalist la Ceahlăul.

- Admiri vreun jucător al Stelei?
- Sincer, nu-mi place de nimeni. Îl apreciam pe Chiricheş, dar acum e la Tottenham. Fotbalistul meu preferat este David Luiz, de la Chelsea.

- La ce formaţie ai vrea să ajungi?
- Nu am o echipă preferată, dar îmi place mult de tot Bundesliga. Mi-aş dori să ajung, cîndva, la Borussia Dortmund.

- Dar în România?
- Din ţară nu ţin cu nimeni în afara Ceahlăului, unde am început fotbalul la 6 ani, de nici nu ajunsesem la şcoală. Sînt din Piatra, am iubit mereu această echipă şi atît, pe nimeni altcineva din România.


"Poate că ne vom mulţumi şi cu o remiză, dar vrem victoria. Sper să-i administrez fostului coleg de la Cottbus, Reghe, primul eşec din campionat"
Vasile Miriuţă, antrenor Ceahlăul


"Nu-l copiez pe Reghe!"
Antrenorul Ceahlăului, Vasile Miriuţă, spune că l-au deranjat acuzele că-l copiază pe Laurenţiu Reghecampf: "M-au deranjat aceste acuze. S-a tot spus că folosim tactici de vitaminizare nepotrivite, dar nouă ni s-a făcut de două ori control antidoping. Eu am spus că nu folosim substanţe interzise şi că nu e nimeni iresponsabil să rişte suspendări ori excluderi din viaţa sportivă. Vitaminizarea e necesară la efort prelungit".

O peluză închisă cu Astra
Comisia de Disciplină a LPF a decis să interzică accesul în toată peluza Nord a Arenei Naţionale la partida cu Astra de pe 18 decembrie, în urma incidentelor de la meciul cu Petrolul din Ghencea, atunci cînd suporterii stelişti au oprit partida timp de două minute, după ce-au aruncat cu torţe pe teren. "Steaua e obligată să nu permită accesul părţii de galerie care a creat incidentele în mod organizat în alte sectoare ale stadionului Arena Naţională", a precizat Valentin Epure, preşedintele CD.

"Piovaccari e de divizia B!"

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a precizat că Steaua are nevoie de jucători mult mai experimentaţi pentru a face faţă în cupele europene: "Steaua are nevoie de un fundaş dreapta, un mijlocaş de mare valoare şi de vreo doi atacanţi. Degeaba bat unii apa în piuă cu Piovaccari. De la Divizia B a venit, de Divizia B e. Şi eu aş da goluri la Steaua, se loveşte mingea de mine şi intră în poartă. Nikolici este o stricăciune, nu are nici un viitor. Şi-au vîndut jucătorii de valoare, mai au doar 4-5 fotbalişti, restul sînt sportivi. Nu poţi să joci la nivelul acesta fără valori! Ar fi trebuit să vîndă jucători abia după meciurile din Champions League!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
yanism
yanism  •  14 Decembrie 2013, 17:24
Postat de movul29 pe 14 Decembrie 2013, 14:38

Ce titlu ! Ceahlăul i+a pus "cînd" rău stelei nu gând! Hai să vedem ce se întâmplă! Să sperăm că bat nemţenii că doar asta îşi doreşte o ţară întreagă!

Dac nu "bat " arbitrii, nu reusesc sa ia trei puncte.Asa a fost intotdeauna

movul29
movul29  •  14 Decembrie 2013, 14:38

Ce titlu ! Ceahlăul i+a pus "cînd" rău stelei nu gând! Hai să vedem ce se întâmplă! Să sperăm că bat nemţenii că doar asta îşi doreşte o ţară întreagă!

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  14 Decembrie 2013, 12:23

de divizia b, in italia. divizia b a lui metica e de divizia a patra in feroe.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează