FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CEAHLĂUL, CUPA ROMÂNIEI

Nemţenii se dau la dinamovişti: "Le dăm gol sigur! Nu ne e teamă, bine că n-am picat cu Pandurii!'

Articol de - Publicat marti, 14 septembrie 2010 00:00

Dinamo va întîlni pe Ceahlăul în Cupa României, săptămîna viitoare, în "16"-imile acestei faze. Moldovenii nu se tem de confruntarea cu liderul la zi al Ligii 1. Se gîndesc la faptul că au remizat în primăvară, 1-1, tot în Ştefan cel Mare, iar Marin Barbu, antrenorul Ceahlăului, a scos tot un egal, 3-3, cînd conducea pe Astra. "Magiun" se gîndeşte şi la acel 5-4 incredibil de acum 10 ani cînd era la Foresta şi a revenit cu moldovenii în repriza secundă de la 0-4: "Sper să rămîn coşmarul <cîinilor> pe mai departe. Nu ştiu ce şanse avem. Dacă se juca la Piatra Neamţ mai aveam şanse, dar aşa, la Bucureşti, putem să venim, să jucăm şi să încercăm. Mă bazez pe ambiţia la Bălţoi, care va veni ca adversar al lui Dinamo".

Preşedintele grupării, Viorel Măstăcăneanu, a declarat: " Dinamo are mai multe de pierdut decît noi. Sigur vom da gol! Era mai greu dacă jucam împotriva Timişoarei sau a Pandurilor. Aşa cred eu".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tzunami13
tzunami13  •  15 Septembrie 2010, 10:34

"ma bazez pe ambitzia lui baltoi"..:))..e ambitzios tare baiatul ala..si cat a jucat la DINAMO a jucat cu ambitzie,de asta a plecat;)

ghitza_dinamo
ghitza_dinamo  •  14 Septembrie 2010, 20:56

poi nu e un meci usor...deloc

paul_bobo
paul_bobo  •  14 Septembrie 2010, 19:50

"Magiun"...nu scapati fara 4-5 in groapa....forta dinamo...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează