FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - DINAMO 2-6

Nemţii i-au luat deja casă » Andrei Cristea e aşteptat la Karlsruher

Articol de - Publicat marti, 24 august 2010 00:00

Karlsruher îl aşteaptă pe Andrei Cristea în week-end în Germania pentru a semna actele. Dinamo mai vrea măcar 200.000 de euro peste cei 400.000 de euro oferiţi.

Gruparea din Zweite Bundesliga este disperată să-l aducă pe Andrei Cristea la Karlsruher, de aceea preşedintele Paul Metzger vine zilele următoare la Bucureşti pentru a parafa afacerea. Şeful echipei germane a mai fost de două ori în România, alături de antrenorul Markus Schupp, ca să-l urmărească pe golgeterul campionatului trecut. "Avem nevoie de un vîrf care să ne dea 12-15 goluri cel puţin pe sezon, ca să promovăm", a transmis tehnicianul neamţ după înfrîngerea cu Furth (1-4) din prima etapă.

Şi jurnaliştii germani ştiu că moldoveanul trebuie să ajungă zilele viitoare la Karlsruher, ziariştii locali prezentîndu-l pe Andrei drept "bombardierul din Carpaţi". Oficialii nemţi i-au anunţat pe români că deja au închiriat o vilă pentru Cristea şi i-au rezervat un BMW, drept maşină de serviciu. Andone şi-a dat acordul ca atacantul să plece, mai ales că şi aşa există o concurenţă acerbă între Niculae, Ganea, Dănciulescu şi Alexe, şi el revenit în lot. Dinamo mai speră să obţină încă 200.000 de euro, cel puţin, la cei 400.000 de euro oferiţi pentru un împrumut.

Dilema "cîinilor"
Roş-albii sînt indecişi. E clar că Andrei va pleca împrumut, dar nu vor să ofere prima opţiune de cumpărare lui Karlsruher. Dinamoviştii se gîndesc că Andrei va fi eficient, va da goluri multe, şi cota îi va creşte atacantului de 26 de ani. Şi atunci românii pot obţine mai mult decît alţi 400.000 de euro cît ar vrea să mai dea în plus KSC pentru un transfer definitiv.

28 de goluri a marcat Andrei Cristea în cele 57 de meciuri jucate pentru Dinamo în toate competiţiile

Bal mascat contracost
N'Doye a fost avertizat de către şefi să evite cartonaşele galbene primite gratuit, altfel va fi amendat cu cîte 1.000 de euro la fiecare avertisment. Ousmane şi-a pus o mască roz de bal pentru a celebra un gol la Tîrgu Mureş, deşi Andone nu-i permisese acest lucru, şi-a încasat un "galben" de la arbitrul Kovacs. Ieri, senegalezul a dat explicaţii în faţa lui Nicolae Badea, transmiţînd că şi-a pus acea mască întrucît îi promisese fetiţei sale, Mareta (5 ani).

Torje rămîne pînă la iarnă
Lucrurile s-au clarificat în bună parte în privinţa lui Gabriel Torje, în sensul că mijlocaşul dreapta de 20 de ani va continua cel puţin pînă la finele turului. Fotbalistul a fost anunţat de către şefi că nu se va da curs nici unei oferte venite pentru el din Occident, cu toate că Dortmund a fost insistentă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
stelistul51
stelistul51  •  24 August 2010, 13:06

du te andrei,fotbalul romanesc a jonglat cu tine,in ciuda unei seriozitati care iti apartine,,putini au o verticalitate ca a ta ,.pe unde ai jucat ai fost number one.mult succes si nu intoarce capul innapoi.

dudu68
dudu68  •  24 August 2010, 12:22

Nevsta nu i-au luat mah ca vad ca tare sunteti informati?Prostii, aiureli, vrajeli

navzar_t
navzar_t  •  24 August 2010, 11:52

cititi articolul si faceti comentarii dupa. 400.000 e suma pentru imprumut

Vezi toate comentariile (11)
Comentează