FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICA 9 NOIEMBRIE, GSPTV ŞI ANTENA 1, ORA 21:30

Neplătiţi de luni de zile, jucătorii rapidişti vor depune memorii împotriva clubului: "Plecăm după derby!"

Articol de - Publicat joi, 06 noiembrie 2008 00:00

Oficialii i-au rugat pe jucători să uite de bani săptămîna asta. Fotbaliştii le-au transmis că joacă din orgoliu împotriva Stelei, dar îşi depun memorii după aceea


În lipsa acţionarilor şi a banilor, şefii din Giuleşti încearcă să-şi motiveze echipa cu rugăminţi şi apeluri la orgoliu. "E meci cu Steaua, nu jucaţi doar pentru voi, gîndiţi-vă la miile de oameni care au umplut stadionul cu Buzăul. Cum s-ar simţi dacă aţi depune memorii chiar acum?! Uitaţi de bani zilele astea, învingeţi rivala şi vă promitem că, săptămîna viitoare, toate restanţele vor fi achitate!", a fost mesajul pe care l-au primit ieri Maftei şi colegii lui.

Numai că jucătorii nu au fost încîntaţi de oferta conducerii şi au avertizat: "Ne antrenăm, jucăm cît putem de bine împotriva Stelei, dar după aceea ne vom adresa Federaţiei! Nu vrem să facem rău clubului, dar gîndiţi-vă şi la familiile noastre. E vorba de cariere, nu putem să jucăm gratis! Ţinta nu e să devenim liberi de contracte, doar ne cerem banii, sumele scrise în acte!".


Taher întîrzie

Conducerea executivă e încurcată de prelungirea conflictului dintre Copos şi Taher. Iordanianul tot nu s-a întors în ţară şi le-a transmis apropiaţilor că "mai am afaceri de rezolvat la Aman, aşa că nu ştiu nici dacă mai ajung pînă duminică, pentru meci!". "Cum, necum, trebuie să ne dăm peste cap şi să facem rost de bani pînă la începutul săptămînii viitoare!", e concluzia la care au ajuns administratorii Rapidului.


"Un meci cu Steaua înseamnă atmosfera frumoasă şi sete de victorie! Doar la asta ne stă gîndul tuturor!"
PIERRE BOYA, atacant Rapid

"Băieţii conştientizează că sînt în joc orgoliile lor. Vine Steaua şi minunaţii suporteri rapidişti merită să li se arate devotament!"

NICOLAE MANEA, director tehnic Rapid

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
 •  06 Noiembrie 2008, 19:17

De bagat pe linia moarta va baga Dinamo. Cit despre prezent,mester mai mare la invirteli de cit Copos greu gasesti. Uitate mai bine la ce i se intimpla lui Taher. Crezi ca daca Patiserul l-a pacalit pe arabul plin de bani si facuti nu prea corect s-a incurcat cu corectitudinea p-aici

 •  06 Noiembrie 2008, 19:03

@Horatiu,voi cersiti mila de la arbitrii sa incheie meciul,umblati toata ziua cu valize,jucati cu formatii care baga echipa a 2-a(Mioveni...iar in acest retur sunt mari sanse cu Pandurii),plus ca aveti un bulan fantastic.Despre ce vorbim aici?Sau vrei sa vorbim de perioada dinainte de '90?Cu racolari prin ordin de partid si soldatei in loc de suporteri?

 •  06 Noiembrie 2008, 15:43

Asta este limita echipelor noastre. Macar nu ne-au batut niste anonimi. Cit despre "fericitii" de la rapid , ba baieti mai traiti si din rezultatele voastre. Pardon nu aveti. Atunci asta e, va uitati la tv la altii.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează