FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA / CORESPONDEŢĂ DIN AUSTRIA DE LA TRIMIŞII GSP

Nervi şi bucurie fără margini în Austria » Vestea că UEFA a iertat-o pe Steaua a declanşat fiesta în autocarul roş-albaştrilor

Steliştii au fost numai un zîmbet după aflarea deciziei UEFA +2   FOTO
Steliştii au fost numai un zîmbet după aflarea deciziei UEFA

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 25 iunie 2013 22:27

Vestea că UEFA a iertat-o pe Steaua a declanşat fiesta în autocarul roş-albaştrilor.

După ce luni au preferat să meargă la Munchen pentru a se relaxa şi a uita de problemele cu UEFA, ieri antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi managerul Mihai Stoica au găsit un alt mod de a face să treacă timpul mai repede.

Cei doi au venit cu ideea ca tot staff-ul deplasat la Westendorf să se relaxeze jucînd fotbal. Ce a ieşit n-a semănat însă deloc cu o relaxare. Deşi e genul de activitate la care toată lumea se distra, stresul acestor zile a transformat "joaca" într-o vînătoare! Contre multe, ţipete, certuri şi chiar înjurături au luat locul fair-play-ului, totul demonstrînd starea de nervozitate în aşteptarea deciziei de la Nyon.

"Autocarul sărea pe şosea"
Stresul a continuat şi la hotel, "militarii" plecînd din Westendorf la ora locală 17:30, la fel de îngînduraţi şi îngrijoraţi cum au fost în ultimele zile.

Aproape o oră mai tîrziu, cînd mai aveau puţin pînă la Jenbach, acolo unde urmau să dea piept cu Videoton, managerul MM Stoica a cerut să se facă linişte şi a strigat: "Sîntem în Liga Campionilor, acolo unde ne era locul! UEFA ne-a iertat!".

Imediat s-au auzit strigăte de fericire, o răbufnire a ultimelor zile, o descătuşare fără margini. Fotbaliştii au aplaudat, au bătut cu palmele în geamuri şi s-au îmbrăţişat. "Am crezut că se răstoarnă autocarul cu noi, sărea pe şosea!", a dezvăluit unul dintre colaboratorii lui Laurenţiu Reghecampf.

Şedinţă ad-hoc
Ajunşi la stadion, roş-albaştrii s-au pus pe dat telefoane, anunţîndu-şi apropiaţii. Vestea s-a răspîndit rapid, ajungînd pînă în Australia, Muntenegru sau Polonia, datorită lui Georgievski, Nikolici, respectiv Szukala.

MM Stoica şi Laurenţiu Reghecampf au intrat la bufetul stadionului şi au discutat preţ de cîteva minute alături şi de team-managerul Marius Ianuli.

Oficialii ungurilor de la Videoton au trecut pe la ei şi i-au felicitat: "Nu merita să fiţi excluşi". Steliştii încă mai oftau, dar zîmbeau. Feţele triste dispăruseră, la fel ca şi nervii din urmă cu 6 ore. Erau din nou fericiţi şi se simţeau bine...

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
saviola2_8
saviola2_8  •  26 Iunie 2013, 10:24
Postat de forumeer pe 26 Iunie 2013, 08:25

m-Ironica si Lipoveanul cel distrat sunt doar 2 din complexatii jurnalisti ai trustului pro(st). Ceilalti 5 sunt: cioroiul Matei Udrea, Cacamarov, "Beldie sunt", St(i)ucan si cap-de-bulgar Chican. Astia sunt ori moderatori/invitati la sportro ori scriu la pro(st)sport, unii le fac pe ambele. Pt astia 7 pot sa baga mana in foc ca-si doreau din tot sufletelul lor ca Steaua sa fie exclusa! Trustul pro(st) e anti-stelist pana-n maduva oaselor. Aici sunt cei 7 complexati, iar la toate celelalte posturi, cumulat deci, e unul singur complexat de Steaua: la Digi, crrapidistul Decebal Radulescu.

asa e! ai perfecta dreptate!:)

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  26 Iunie 2013, 10:04

Unde este Alpin si Behaitoarea lui ???? Oare sau dus sa-si instaleze cortul in fata la Arena Nationala sa prinda bilete pentru Varda?

nelu1976
nelu1976  •  26 Iunie 2013, 10:00
Postat de putregaiu pe 26 Iunie 2013, 09:20

V-a batut Magnetofon ba si voi vreti in CL

Stelistii sunt in doliu dupa meciul asta.Asta e, trebuie sa ne multumim cu Ajax, Chealse...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează