FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVISTI.RO

Netoiu: "Vreau sa ajut Dinamo, dar nu depinde doar de mine"

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2010 00:00

Cristi Borcea si Gigi Netoiu au revenit in jurul orei 14:00 din vacanta pe care au petrecut-o impreuna in America, iar maine sefii lui Dinamo au programata o intrunire in care vor hotari daca si in ce conditii Comandantul poate reveni in Stefan cel Mare.


Daca presedintele executiv Cristi Borcea a evitat dialogul cu presa, Gigi Netoiu si-a reafirmat dorinta de a se intoarce in randul actionarilor dinamovisti: "Vreau sa ajut clubul, dar ca sa ducem Dinamo sus trebuie sa vorbim toti aceeasi limba. Va voi spune mai multe dupa ce voi vorbi si cu domnul Nicolae Badea. Eu vreau sa ajut, dar nu depinde doar de mine".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  13 Ianuarie 2010, 16:44

Si eu sunt dinamovist din toamna lui '83 dupa victoriile cu Lahti. Insa imi aduc si acum perfect aminte de meciul castigat in penultima etapa la Petrolul Ploiesti, dupa care suporterii dinamovisti care au fost la acel meci isi puneau speranta in Netoiu care atunci era la Craiova. Si in ultima etapa comandantul nu ne-a dezamagit castigand impotriva unui oras - Craiova- meciul cu National, meci care a facut-o campioana pe Dinamo. Eu zic ca Natoiu este dinamovist adevarat

 •  13 Ianuarie 2010, 14:53

sunt caine din "83 si imi dau seama cand cinva face bine clubului, netoiu nu a facut niciodata bine, mai mult ne-a intarit dusmania cu oltenii cand si-a adus cu el jumate echipa lasa-ne netoiule ca si asa suntem pe 8

Vezi toate comentariile (2)
Comentează