FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Neubert? Nu, Vasilcan! Fotografii spectaculoase din cantonamentul lui Dinamo din Cipru!

Tîrcoveanu a avut probleme mari în a-l struni pe uriașul Gnohere +10   FOTO
Tîrcoveanu a avut probleme mari în a-l struni pe uriașul Gnohere

Articol de , - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 00:00

Preparatorul fizic al lui Dinamo, Radu Vasilcan, îi face concurenţă preparatorului Stelei cînd vine vorba de extenuarea fotbaliştilor.

După două zile în care au lucrat mai mult cu mingea, dinamoviștii au ieșit ieri din mîna lui Rednic și au încăput pe cea a preparatorului Radu Vasilcan. Și au avut parte de o surpriză: mai multe benzi elastice de culoare albastră erau aşezate pe gazon.

Vasilcan a ordonat jucătorii în perechi de cîte doi, unul în faţă, unul în spate. Cel din spate avea datoria de a-l ţine cu coarda albastră cît mai din "scurt" pe colegul său din faţă.

În tot acest timp, trebuia ca jucătorii din faţă să facă paşi largi, cu genunchii la piept pînă la jumătatea traseului impus de staff. Ultima jumătate a fost parcursă în sprint, în acelaşi stil.

Cel mai șifonat a ieșit Andrei Tîrcoveanu, care a făcut pereche cu gigantul din atacul alb-roşiilor, Gnohere.

Mijlocaşul de 18 ani a făcut tot ce i-a stat în putinţă să-i îngreuneze "Bizonului" avansul, dar golgeterul dinamovist efectiv l-a tîrît pe Tîrco prin iarbă, ca şi cum ar fi la schi nautic.

Anton, doar sală

Paul Anton a acuzat ieri dimineaţă anumite dureri musculare, astfel că nu a participat la şedinţa de pregătire, preferînd un antrenament uşor în sala de forţă. Conform staff-ului tehnic, nu este nimic grav, căpitanul lui Dinamo urmînd să reintre în programul normal de pregătire din zilele următoare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
jony1973
jony1973  •  24 Ianuarie 2016, 08:16

Crezi ca FCSB a luat trei titluri corect, ca jucatorii au tres de elastice? Nu, diferenta au facut-o "energizantele" preparatorului fizic german, ADMINISTRATE IN DOZA DUBLA LA INCEPUTUL SI LA SFARSITUL MECIURILOR, care asigura suportul chimic jucatorilor sa alerge toata partida si sotia impresar a lui Reghe cu jucatorii ei raspanditi prin Liga I. Cand nu iau aceste "energizante" jucatorii par lesinati, ca in meciurile amicale sau in meciurile de la Nationala. Pentru aceste "energizante" a ales si Marica sa vina la ei.

zecs93
zecs93  •  23 Ianuarie 2016, 18:21
Postat de copacabana_70 pe 23 Ianuarie 2016, 13:02

Toti vor sa copieze Steaua...diferenta este simpla...STEAUA 3 titluri.

ti-ai inundat creieru in nisipu de la avatar, steaua nu mai exista, e la rubrica Morti de langa biserici !!!!

zecs93
zecs93  •  23 Ianuarie 2016, 18:17
Postat de john doe pe 23 Ianuarie 2016, 09:39

Pana la urma a venit kamel ghilas?

da e la noi in lot, apare pe transfermarket si pe wikipedia deci e semnat !!!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează