FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 2-5

New Dinamo umileşte Steaua în Ghencea! "Cîinii" mici au bătut cu 5-2

Puștii de 10 ani au repurtat ieri primul succes în derby-urile sezonului chiar în cartierul Ghencea. Au dat de pămînt cu adversarul direct, 5-2, iar dinamoviștii de la prima echipă le-au trimis mesaje de felicitare
Puștii de 10 ani au repurtat ieri primul succes în derby-urile sezonului chiar în cartierul Ghencea. Au dat de pămînt cu adversarul direct, 5-2, iar dinamoviștii de la prima echipă le-au trimis mesaje de felicitare

Articol de , - Publicat duminica, 25 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 24 septembrie 2011 21:55

Puştii de 10 ani au repurtat ieri primul succes în derby-urile sezonului chiar în cartierul Ghencea. Au dat de pămînt cu adversarul direct, 5-2, iar dinamoviştii de la prima echipă le-au trimis mesaje de felicitare


Prima rundă a eternului Derby de România. Deja. "Căţeii", grupa 2001, conduşi de Eduard Marin, s-au distrat în partida contra Stelei, dominînd întîlnirea din primul şi pînă în ultimul minut şi administrînd rivalilor un umilitor 5-2 în cartierul Ghencea. Noul Torje, Andrei Mirică, are doar 10 ani şi a fost omul meciului, cu un gol superb şi o pasă "a la Xavi" pentru Manole, autor al unei "duble". Driblingurile şi determinarea arătate de piticul dinamovist îl asemuiesc cu actualul jucător al lui Udinese.

Dinamo are fundaşi!
Chiar dacă vor mai aştepta cel puţin 8 ani pînă să facă pasul spre prima echipă, fundaşii Marin şi Giafer au arătat o precizie în pase şi deposedări mai ceva ca Moţi şi Grigore. "Pe puştii de acum o să ne bazăm în viitorul apropiat, pentru că nu mai sînt banii de altădată să cumpărăm scump de la alte grupări", spun şefii clubului. Căpitanul primei formaţii a roş-albilor, Ionel Dănciulescu, a trimis de la Săftica un mesaj de felicitare tinerilor învingători: "Succesul vostru ne face să ne simţim mai puternici, bravo, să creşteţi mari! Vă aşteptăm la stadion, săptămîna viitoare, să facem cunoştinţă şi să schimbăm cîteva pase".

"Sîntem mîndri de micii noştri "cîini roşii" şi sperăm să le oferim în schimb victoria la Ploieşti. Viitorul lui Dinamo sună bine"
Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo

Migraţie la rivali!
Rezultatul de ieri nu miră foarte mult, întrucît în ultima perioadă mai mulţi fotbalişti talentaţi ai Stelei au ales să vină la Dinamo! "Sînt destul de mulţi cei care în primăvară sau în 2010 îşi făceau junioratul în Ghencea şi-au ales să vină să facă fotbal la Dinamo. Sînt condiţii mai bune, copiii de la Steaua nu prea mai au unde să se antreneze", susţin oficialii din Ştefan cel Mare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ionut.07
ionut.07  •  25 Septembrie 2011, 16:57

Este un lucru firesc! I-am batut pe oi peste tot unde i-am prins. Acum vad ca isi regurgiteaza toata frustrarea si leaga de parcusu' european al echipei Dinamo. Am mai zis, singura diferenta, cu exceptia sezonului cand au ajuns in semifinale, intre cele 2 este norocu' ciobanului, pardon al prostului. Steaua nu are echipa nici la seniori, nici la juniori, niciunde. Se mandreste acum doar cu isteriile ciobanului. De asta vrea Oprea sa-i ia si numele. Doar Steaua de acum nu este cea dinainte de'89. Acum e doar F.C.Oaia!!! N-au avut rezultate niciunde.Pe langa faptu' c-au ajuns in Europa cu noroc, stateau si se milogeau de adversati ca sa faca schimbi de tricouri. Oi retardate!

blaustein
blaustein  •  25 Septembrie 2011, 16:03

Steaua are grupe de copii si juniori? Aaa..da...cat sa fie la numar ca sa primeasca prima echipa licenta. Trimite Gigi niste nepoti, copii de ai nepotilor...etc...sa fie 11 acolo prezenti la stadion in zi de meci. La Steaua, notiunea de copii&juniori este tratata cu dispret, nu am auzit de ani buni de vreun jucator crescut la Steaua care sa fi realizat ceva, plus ca stim cum sunt tratati in cazul in care ajung la prima echipa. Iar Rosu si Nastasie nu stiu daca au prins lotul de 18 la vreun meci sezonul asta.

adi_dinamovistul
adi_dinamovistul  •  25 Septembrie 2011, 10:37

POI DINAMO BATE PE sTEAUA LA TOATE NIVELURILE SI LA TOATE SPORTURILE...sTEAUA ESTE MUUULT SUB DINAMO LA TOATE CAPITOLELE SI ASTA O ARATA REZULTATELE DINTRE CELE 2 ECHIPE...FCD IN ADN!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează