FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

New Dinamoviada » Dinamo renunţă la jucătorii tineri: cinci fotbalişti au plecat la alte echipe din Liga 1

Gelu Velici e unul din jucătorii care va pleca de la Dinamo
Gelu Velici e unul din jucătorii care va pleca de la Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 06 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 05 august 2014 21:36

”Cîinii” au renunţat la 5 jucători pe care i-au cedat definitiv sau temporar la formaţii din Liga 1 sau care trag la promovare, din divizia secundă.

În alte vremuri, Dinamo îşi făcea "sateliţi" în Divizia A ca să se bată cu Steaua şi cu echipele "militarilor". În 2014, roş-albii, deşi în insolvenţă, au decis să scape de cinci fotbalişti care să fie rulaţi la alte grupări din Liga 1.

La Marius Anghelina, 23 de ani, ajuns la FC Botoşani, s-a renunţat definitiv. Nu înainte ca mijlocaşul, ajutat financiar de noua sa formaţie, să plătească, înapoi, clubului din Ştefan cel Mare tot ce s-a cheltuit cu el în vară!

Mai exact, 4.000 de lei, primiţi la semnătură, la care se adaugă cele două cantonamente, de la Săcele şi din Anglia, alţi 6.000 de lei.

Îşi fac rodajul
În afara jucătorului ajuns în Moldova, trei dinamovişti au fost cedaţi la Oţelul Galaţi, formaţie pe care "cîinii" au spulberat-o în prima etapă, 4-0. Dunărenii o duc foarte rău, şi ei sînt în insolvenţă, aşa că roş-albii au vrut să-şi rodeze acolo tineri pe care s-ar putea baza în viitor, fiind vorba de mijlocaşii Raul Krausz, 19 ani, şi Gelu Velici, 22 de ani, şi de fundaşul Marius Ioniţă, 23 de ani.

Totodată, bucureştenii l-au împrumutat şi pe Darius Buia, 20 de ani, mijlocaş dreapta, un sezon la FC Academica Argeş, ex-FC Clinceni, care vizează promovarea în Liga 1 în proximul sezon competiţional.

23 de meciuri are Velici în Liga 1, în care a înscris două goluri. Ioniţă are 14 partide, iar Buia doar 3. Anghelina şi Krausz nu au debutat în prima divizie

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Sînt pregătit să plec"
Presa turcă continuă să speculeze tratativele tot mai intense între Dinamo şi Bursaspor privind trecerea lui Cosmin Matei în Super Liga. Decarul "cîinilor" vrea să plece, aşteaptă OK-ul conducerii. Marcator al unui gol la Cluj, unde a fost titularizat în premieră în acest sezon, fotbalistul a declarat după meci: "Am avut partida la discreţie, însă n-am ştiut să profităm de avantajul luat şi, pe final, am avut emoţii. Îmi doresc în continuare să joc cu Dinamo în Europa. Am jucat cu sufletul pentru echipă, dar sînt pregătit să fac pasul în orice moment spre o formaţie din străinătate".

Stoican "cîine" rău
Declaraţia lui Mihai Teja, "ne-am bătut singuri, am dominat-o pe Dinamo, care ne-a surprins doar prin doi jucători, Matei şi Lazăr, şi trei contraatacuri, mai echitabilă fiind o remiză", l-a contrariat pe Flavius Stoican care a reacţionat, ieri, pe gsp.ro: "Deranjant e atunci cînd nu-ţi vezi propriile erori şi cauţi alibiuri. Eu am vorbit mereu cum se cuvine despre adversari şi cînd am bătut, dar şi cînd am pierdut, deşi această situaţie nu s-a mai întîmplat la Dinamo în ultima perioadă. Dacă mă deranjează ceva la jucătorii mei, pînă acum, este că atunci cînd prindem un adversar nu-i dăm cît mai multe goluri! Nu pentru a-l umili pe celălalt, ci pentru a ne face nouă jocul mai uşor".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 14:20
Postat de conasu_boeru pe 06 August 2014, 10:56

Foarte bine ca jucatorii care nu prind lotul de 24-26 sa fie imprumutati pentru a avea jocuri in picioare . Toate echipele din lumea asta procedeaza la fel, numai unul cu deficiente psihomotorii ca Apostol, nu intelege !

este corect, doar ca unii dintre cei imprumutati chiar trebuiau opriti, era nevoie de ei si sunt valorosi. ma refer la buia si krausz, in special.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 14:19
Postat de bamse1901 pe 06 August 2014, 10:31

Darius merita tinut. e totusi abusrd sa ceri inapoi banii unui jucator ca l-ai luat in cantonament

darius si altii ca el nu au loc de pilangii. pacat.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 14:18
Postat de bandoleros pe 06 August 2014, 10:49

chestii,socoteli militienesti.

da ma ceausistule, asa e.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează