FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nica prefaţează Dinamo - Rapid, fără presiunea financiară: ”Am început să nu mă mai gîndesc la bani”

Nica a bifat 6 minute în meciul tur cu Rapid (2-1), singura sa prezență, pînă acum, într-un derby cu giuleștenii
Nica a bifat 6 minute în meciul tur cu Rapid (2-1), singura sa prezență, pînă acum, într-un derby cu giuleștenii

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 martie 2013 09:27

Constantin Nica, 19 ani, se pregăteşte de o victorie în Giuleşti şi spune că nu-l dor picioarele să facă şi-acum naveta, zilnic, între Afumaţi şi Ştefan cel Mare.

- Costin, se mai pot numi derby întîlnirile dintre voi şi rapidişti?
- Sigur că da! Meciurile cu rapidiştii şi cu steliştii rămîn cele mai importante pentru noi, dinamoviştii. Indiferent de situaţie.

- Dinamo n-a pierdut în ultimele 10 întîlniri directe cu Rapid.
- Şi sperăm să mai adăugăm o partidă! N-avem nici o teamă, ne gîndim doar la victorie. Vrem să sărbătorim un succes alături de suporterii noştri, vor fi în număr de 400 de oameni la meci. Ne punem baza în ei la derby, o să-i facem fericiţi.

- Există posibilitatea să joci fundaş stînga, îţi convine?
- Joc oriunde, numai să joc.

- Cu Ţălnar cum te înţelegi?
- E un tip foarte de treabă, e ca un tată pentru noi. Şi ştie să aducă buna dispoziţie în lot. Nu mai zic că ştie mult fotbal şi a schimbat faţa echipei, jucăm mai spectaculos. Ştie să te motiveze şi pe durata unei partide.

- Cînd crezi se vor rezolva şi restanţele financiare?
- Am început să nu mă mai gîndesc la bani. Şi eu, şi colegii mei vrem să jucăm pentru noi în primul rînd, aşa vor veni şi rezultatele, apoi acţionarii vor vedea asta şi vor da salariile. Pe mine mă mai ajută părinţii, nu consum mult, ne gospodărim cum putem. Plus că n-am fiţe, n-am maşină, stau la părinţi.

- Şi cum e?
- Fac naveta, rezolv cumva. M-am obişnuit, după atîţia ani. Fac cam o oră şi jumătate pe ruta Afumaţi - Ştefan cel Mare, dar au fost vremuri cînd făceam mai mult, cînd veneam prin nămeţi sau pe arşiţă. Dar mă fac eu mare!

- Cum?
- Să ajung şi eu un model pentru alţii, mai tineri. Cum sînt Dănciulescu, Cătălin Munteanu şi alţii.

5 meciuri fără victorie a bifat Dinamo în deplasare în Liga 1, nereuşind să mai obţină o victorie pe teren străin din septembrie 2012, 2-1 la Cluj, cu U

1-0 e scorul la victorii directe între Ţălnar şi Rada, dinamovistul învingîndu-l pe adversarul său de mîine, în Giuleşti, 2-1, în aprilie 2008

52 de victorii are Dinamo în 119 confruntări cu Rapid. 43 de victorii au giuleştenii, alte 24 fiind remize

561449-caseta-rapid-dinamo.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
cristid.
cristid.  •  02 Martie 2013, 21:42

Nica este un tanar talentat si modest. Daca Dinamo ar avea niste conducatori care sa nu fie interlopi, s-ar putea transforma intr-un jucator bun in cativa ani, intr-un mediu profesionist.

adimutu14
adimutu14  •  02 Martie 2013, 12:58

Nica trebuie folosit returul asta cat mai mult pentru ca este in continua crestere si nefolosirea lui il poate strica. Nica si asa ar merit sa joace titular in loul lui Rus, dar sincer as dori ca Talnar sa il foloseasca returul asta pe partea stanga deoarece ar acoperi un post unde doar Musat poate juca, ar fi un plus pentru noi.

ultrafcd
ultrafcd  •  02 Martie 2013, 12:29

Bravo Nica!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează