FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU IONEL DĂNCIULESCU

“Niciodată Dinamo nu va ajuta Steaua!”

Articol de - Publicat miercuri, 30 aprilie 2008 00:00

Deşi a suferit o fisură de piramidă nazală, Ionel Dănciulescu vrea să fie pe teren contra rivalilor.

Dănciulescu nu concepe să ra­te­ze derbyul de duminică, îm­po­triva Stelei, şi aş­teap­tă să-i sosească masca de protecţie. Paştele l-a petrecut pe antibiotice, iar ieri a terminat tratamentul şi a început antrena­men­tele.

– Danciule, mai ai dureri?
– Încă mă doare, lovitura pri­mită a fost foarte puternică şi nu trece aşa uşor, dar trebuie să strîng din dinţi. Am o fisură de piramidă nazală şi va trebui să mă operez, însă nici nu mă gîndesc să o fac acum. Aştept să se termine acest campionat, iar în pauza competi­ţio­nală voi suferi intervenţia.

– Înseamnă că joci cu Steaua?
– Fac toate eforturile pentru a fi pe teren, îmi doresc foarte mult să nu ratez acest meci. Am făcut şi comandă de mască, iar în două zile trebuie să sosească. E posibil să o port pentru că vreau neapărat să fiu în teren cu Steaua indiferent de durerile pe care le voi avea. Acest derby merită sacrificii.

– Sînt zvonuri cum că Dinamo ar putea ajuta Steaua să iasă campioană...
– Nu ştiu cum vă puteţi gîndi la aşa ceva, asemenea speculaţii nu-şi au rostul. Niciodată Di­na­mo şi Steaua nu se vor ajuta în­tre ele! Va fi un meci greu, cu o e­chi­pă bună şi ne pregătim să învingem.

– Ce înseamnă pentru tine un derby contra Stelei?
– E o confruntare a orgoliilor, un derby care se dispută în teren, dar şi în tribune. La ora actuală, în campionatul nostru există mai multe derby-uri, însă Dinamo - Steaua este clasicul, un meci al tradiţiilor, al patimilor şi al pasiu­nilor.

– Crezi că o victorie vă va aduce împăcarea cu fanii?
– Am avut un sezon mai puţin reuşit, orice echipă trece prin diverse perioade, însă important pentru noi este să batem Steaua duminică. Cu siguranţă stadionul va fi plin, fanii ne vor susţine, iar noi trebuie să-i facem fericiţi. Vreau neapărat să învingem duminică!

“Noi, fotbaliştii, ne dorim cel mai mult să batem Steaua. Nu mă interesează ce se va întîmpla în lupta pentru titlu, poate să-l ia oricine, eu vreau doar să luăm noi cele trei puncte”
Ionel Dănciulescu atacant Dinamo

Se joacă titlul de golgeter
Pentru Dănciulescu ultimele două etape mai au o miză specială. El e în luptă pentru un nou titlu de golge­ter, după cel obţinut în 2004, com­pe­t­iţia fiind extrem de încinsă. Co­le­gii i-au promis lui “Danciu” că îl vor ajuta să cîştige acest trofeu.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (18)
 •  30 Aprilie 2008, 16:30

Ba da,o veti ajuta duminica,pierzand cu 2-0.Visati frumos,caci numai in vis veti bate Steaua!

 •  30 Aprilie 2008, 16:12

aia ma/tii danciule!!!! uiti cand ai fost stelist?

 •  30 Aprilie 2008, 16:09

mare jucator si maaareee dinamovist danciulescu asta....vai de capul lui!!!!unii jucatori chiar nu stiu cand sa se retraga!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează