FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nicolae Badea: "Borcea şi Bonetti s-au împăcat la telefon. Cristi nu vrea să plece, nici noi să-i luăm acţiunile!"

Nicolae Badea spune că Borcea s-a împăcat cu Bonetti
Nicolae Badea spune că Borcea s-a împăcat cu Bonetti

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 13:58

Instalarea lui Dario Bonetti pe banca lui Dinamo a creat tensiuni între acţionari, dar Nicolae Badea dă asigurări că şi Cristi Borcea a fost de acord ca italianul să-l în locuiască pe Liviu Ciobotariu. Badea spune că Borcea va rămîne la club şi din vară

- Domnule Badea, care sînt relaţiile dintre Cristi Borcea şi Dario Bonetti?
- Opţiunea pentru Dario Bonetti am discutat-o în primul rînd cu domnul Borcea şi a fost susţinută de dînsul fără rezerve. Mai mult, pentru a clarifica disputa media dintre Bonetti şi Borcea din 2009, cei doi au avut mai multe convorbiri telefonice. Ambele părţi au convenit că ce s-a petrecut atunci e de domeniul trecutului şi că nu există nici un obstacol între Bonetti şi Dinamo. Pe durata convenirii noului contract, legătura cu domnul Borcea a fost continuă, consultîndu-ne inclusiv asupra negocierii contractului lui Bonetti şi al staff-ului său. În ţară sau din străinătate, trăirile, sentimentele şi preocuparea faţă de Dinamo ale domnului Borcea rămîn la fel de puternice.

- Ar putea renunţa Cristi Borcea din vară la acţiunile sale, iar dumneavoastră şi domnul Săvulescu să le preluaţi?
- Lucrurile au fost clarificate la revenirea lui Cristi Borcea în ţară. Este acţionar şi nu plănuieşte nimeni să-i ia acţiunile, nici el să plece de la Dinamo. Ceea ce înseamnă că atribuţiile în cadrul clubului, de preşedinte executiv, inclusiv dreptul ca acţionar şi membru în Consiliul de Administraţie, sînt depline în continuare. Relaţiile dintre noi sînt foarte bune, vorbesc de mai multe ori pe zi cu el despre problemele clubului.

- Fraţii Becali ar fi vrut un alt antrenor: Ion Marin, Cornel Ţălnar...
Au fost căutate mai multe soluţii care includeau continuarea activităţii ca antrenor principal a lui Liviu Ciobotariu. Decizia de schimbare pe care Dinamo a luat-o a fost luată după consultarea cu Ciobotariu, nu a fost ocolit în găsirea unei noi variante. Această schimbare a fost considerată oportună şi de Liviu Ciobotariu. Deciziile se iau de către acţionari în şedinţele Consiliului de Administraţie, iar colaborările cu firma Becali Sport sau cu orice altă firmă dintr-un domeniu sau altul reprezintă doar raporturi contractuale, nu de altă natură.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
micia
micia  •  11 Aprilie 2012, 16:05

D-nule Badea cu tot respectul, ca sa pastram limbajul becaliotilor ( Dinamo este echipa din care se infrupta cel mai bine), lasati gargara.

oricare
oricare  •  11 Aprilie 2012, 14:19
Postat de lukasoil17 pe 11 Aprilie 2012, 14:03

in ce limba s-or fi impacat?

Intreaba-l pe Gigi, doar e nasul lui, Gigi, un mare poliglot.

crazy_bu
crazy_bu  •  11 Aprilie 2012, 14:17

chiar asa in ce limba s-au impacat? Cred ca au avut videotelefon sa poata si Porcea sa se exprime in limba sportiva. Posibil sa fi obosit incercand sa arate si el ceva prin semne.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează