FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nicolae Badea: "Dacă e nevoie, mai aducem jucători". Pe ce post trebuie întăriri la Dinamo?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2010 00:00

Preşedintele lui Dinamo, Nicolae Badea, spune că există posibilitatea ca gruparea din Ştefan cel Mare să mai efectueze transferuri pînă la finalul lui august, cînd se încheie perioada de achiziţii.

"Am avut un an nereuşit atît din punct de vedere al jocului, cît şi al poziţiei pe care am ocupat-o în clasament. Acum, noul staff tehnic a avut posibilitatea de a face evaluarea nevoilor de completare a fiecărui compartiment în parte şi sper că alegerile pe care le-au făcut se vor divedi cele mai bune.

Cum perioada de transferuri se închide abia la finalul lui august, mai putem face unele completări în lot în cazul în care acest lucru se impune. Nu căutăm cu disperare să vindem vreun jucător, ţinem cont de cheltuieli, însă nu vă faceţi griji pentru sănătatea noastră bugetară", a spus Badea la Sport Total FM.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (18)
redbuldog
redbuldog  •  31 August 2010, 10:51

La Dinamo e nevoie de intariri pe post..de CONDUCATORI!Asta in primul rand,manageri in afaceri si priceputi la fotbal..dar si de antrenori cu personalitate si verticalitate care sa-si dea demisia daca nu sunt lasati sa-si faca treaba tehnic si profesionist!

holland
holland  •  14 Iulie 2010, 22:34

da mai este nevoie de paharnici, barmani, ospatari si cateva femei de serviciu...bineinteles si portar. in rest dai sa mearga jeane

nomadu71
nomadu71  •  14 Iulie 2010, 18:39

...da,nea Nicu Badea da bine pe ''sticla''...in rest, vorbe...''parole,parole,parole...''

Vezi toate comentariile (18)
Comentează