FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 3-2

Badea: "Dacă voiau să-l aibă pe Traore în meciul cu noi, trebuia ca cei de la CFR să-l menajeze azi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2010 00:00

Preşedintele CA al Dinamo, Nicolae Badea, se apără în faţa atacului indirect lansat la adresa alb-roşiilor de patronul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany şi spune că oficialii campioanei ar fi trebuit să-l menajeze pe ivorianul Lacina Traore pentru a fi siguri că îl vor avea la dispoziţie în derby-ul din etapa viitoare.

"Nu cred că noi am avut treabă cu meciul de la Galaţi, nu ştiu de unde ar putea fi amestecul nostru în meciul lui CFR cu Oţelul. Dacă voiau ca Lacina Traore să fie în teren contra lui Dinamo, cei de la Cluj trebuia să-l menajeze pe atacantul lor.

Chiar o să-l sun pe domnul Paszkany să văd dacă a făcut trimitere sau nu la Dinamo. Ştiu că nu intră în stilul lui de discurs asemenea supoziţii", a comentat Nicolae Badea la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  30 Octombrie 2010, 22:15

Nu mai exista cetateni zdraveni la cap in Romania. Toti au numai scenarii in cap, fara sa stie ca acest comportament e o dovada reala a unei maladii psihice. Dupa era comunista, situatia sanatatii psihice a populatiei era ingrijoratoare. Dupa 20 de ani de "democratie" situatia a devenit grava. Unde mai pui ca nimeni nu mai stie ce e bine si ce e rau, iar cei ce ar trebui sa reprezinte o instanta morala, un punct de reper pt. cei dezorientati, au pierdut si ei busola! Gloata a luat-o ra

madtim
madtim  •  30 Octombrie 2010, 22:06

Si uite asa totul e aranjat...pupam-ati in...locul ala umbros si paros...cum puteti fi atat de c*retini? Voi realizati ca, la un eventual test de inteligenta comparativ, cu o...camila de exemplu, pierdeti detasat?

madtim
madtim  •  30 Octombrie 2010, 22:03

Si pentru amatorii de can-can, Borcea are un fin care e politist in Cluj . Acesta o sa-i amendeze pe Cadu, Muresan, Culio si fundasu` ala mic, chel si cu gura mare. Fix in ziua meciului. In plus, fiecare va fi obligat sa sufle intr-o fiola, care va fi impregnata cu o substanta halucinogena. Astfel cei 4 vor pluti pe teren...in nirvana...Aaa...si Badea are un bucatar la CFR, careva ciupi cu firastraul cate 3 crampoane la alti 4 jucatori, sa se rupa dupa inceperea meciului...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează