FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică a confirmat stadionul pe care va juca FCSB: "Suporterii de acolo merită să vadă meciuri de Liga 1"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 19:49

Nicolae Dică afirmă că FCSB va juca ultimele meciuri de acasă din 2018 la Pitești. 

  • În ultimele 3 meciuri de pe teren propriu FCSB va înfrunta Gaz Metan, Viitorul și CFR Cluj.

"Cred că vom juca la Piteşti. După discuţiile pe care le-am avut în aceste zile, așa ar trebui. Eu am vorbit cu domnul primar, am vorbit cu preşedintele clubului. Am căzut de acord. Domnul Argăseală a vorbit cu cei din conducerea de la Piteşti, s-a stabilit să jucăm acolo.

Nu văd de ce ar fi o aşa mare problemă, pentru că am mai jucat acolo. Am jucat cu 10.000 de suporteri, cu stadionul aproape plin. Eu m-am gândit să mergem acolo.

Suporterii din Piteşti ar merita să vadă şi meciuri de Liga 1, pentru că acolo, într-adevăr, au fost fotbalişti mari care au jucat pe acel teren, dar vine Steaua, cea mai bună echipă din România", a declarat Dică la TV Telekom Sport. 

În urmă cu 3 ani FCSB mergea la Pitești, pe când echipa era antrenată de Mirel Rădoi și mai apoi Laurențiu Reghecampf. În total FCSB a jucat la Pitești 6 meciuri în calitate de gazdă.

FCSB e sau nu Steaua? Cristiano Bergodi se bagă în conflictul dintre Becali și Armată

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (29)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  16 Noiembrie 2018, 08:26

Numai prosti peste tot, stil romanesc!

rusine_rinamo_ksv_csa
rusine_rinamo_ksv_csa  •  16 Noiembrie 2018, 00:34
Postat de catalynn pe 16 Noiembrie 2018, 00:34

Nu cred ca are rost sa iti pierzi timp pretios cu un fcsbist bizar precum ***, el traieste in lumea lui, carnea de *** e, se pare, halucinogena!

mai degraba aia de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  16 Noiembrie 2018, 00:34
Postat de martinpen pe 15 Noiembrie 2018, 23:49

Ca sa intelegi cum functioneaza mecanismul de prostire a oamenilor, afla ca oficial, chiria e 13000 euro. Cauta ca gasesti... Tarifele complete: Meciuri din Liga 1 – 13.000 euro/eveniment Meciuri din Cupa Ligii si Cupa Romaniei – 13.000 euro/eveniment Meciuri ale echipei nationale – 13.000 euro/eveniment Meciuri din UEFA Champions League – 28.000 euro/eveniment Meciuri din UEFA Europa League – 23.000 euro/eveniment Evenimente culturale – 18.000 euro/eveniment Evenimente speciale, cu inchiriere inclusiv a Arenei Nationale – 30.000 euro/eveniment Evenimente restranse, care nu implica utilizarea gazonului si spatiilor din tribune – 15 euro/mp/eveniment Inchiriere spatii birouri si anexe pentru diverse activitati – 2,5 euro/mp/eveniment Servicii de operare Stadion Arena Nationala – 10.000 euro/meci (eveniment) Asta e pentru cine intreaba... Pentru ceilalti, la meciul cu Astra fcsb a platit 107000 ron (cu tot cu costuri de operare), afla tu cati euro sunt. Atentie, PMB a facut factura fara TVA... gasesti factura la contabilitate PMB. Diferenta a intrat undeva, inclusiv tva-ul se va deconta...

Nu cred ca are rost sa iti pierzi timp pretios cu un fcsbist bizar precum ***, el traieste in lumea lui, carnea de *** e, se pare, halucinogena!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează