FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică e categoric! Mesaj clar transmis după anunțul lui Becali: "Nu mă încântă cu nimic"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 09:32

După parcursul excelent al celor de la FCSB, locul 1 în Liga 1 și calificare în 16-imile Europa League, Gigi Becali a decis să îi prelungească înțelegerea lui Nicolae Dică, care expiră la vară.

Totuși antrenorul steliștilor nu se grăbește să semneze noul contract, dorind să se asigure că are în continuare rezultate bune, spunând că doar așa va fi sigur că va continua la FCSB.

"Nu am vorbit despre prelungirea contractului. Doar m-a întrebat domnul Becali dacă am o problema cu contractul și daca vreau să-l prelungesc. I-am spus că nu am nicio problemă.

 Am contract până în vară. Rezultatele mele mă vor ține la Steaua sau nu. Nu mă încântă cu nimic că semnez acum un alt contract, iar în februarie sau martie sunt dat afară", a spus Dică la TV Digi Sport.

16 victorii
are Dică la FCSB, în 26 de meciuri. A pierdut două partide și a remizat în 8

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
manty_one
manty_one  •  12 Noiembrie 2017, 11:59

Bravo Dica...le-ai dat peste nas celor care declarau ca nu te va prinde paltonul aici!!

spinoza
spinoza  •  12 Noiembrie 2017, 10:00

Logica corecta. Omul asta are si minte. Bravo Dica.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close