FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB 1-2

VIDEO Nicolae Dică, supărat: „70 la sută din meci am fost mai buni. Ne-au bătut în 5 minute!”

Nicolae Dică
Nicolae Dică

Articol de , , , - Publicat joi, 29 februarie 2024 23:49 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 00:44

Antrenorul Voluntariului, Nicolae Dică, s-a arătat dezamăgit de eșecul echipei sale în fața FCSB, după o primă repriză reușită.

Voluntari a arătat bine cu FCSB, în prima repriză. Și a intrat la pauză cu 1-0 pe tabelă. După reluare însă, ilfovenii au încasat două goluri de la Florinel Coman și au scăpat printre degete toate punctele.

Giovanni l-a anunțat pe Gigi de oferta pentru un internațional „tricolor”: „E bun, dar nu poate fi comparat cu Florinel Coman”
FC Voluntari - FCSB 1-2
Giovanni l-a anunțat pe Gigi de oferta pentru un internațional „tricolor”: „E bun, dar nu poate fi comparat cu Florinel Coman”

În minutul 48, Florinel a înscris din careu, cu un balon excelent plasat, şi scorul a devenit 1-1. După şase minute, tot el a reuşit să pătrundă cu mingea la picior în careul gazdelor, trimiţând pe lângă Jesus Fernandez, la colţul lung, şi FCSB a trecut în avantaj, 2-1. Scor final.

VIDEO. Nicolae Dică: „N-am reușit să-i blocăm lui Florinel Coman piciorul drept”

„Da, e păcat că n-am reuşit un rezultat pozitiv, din nou. Am făcut un joc bun, 70% din meci dacă nu mai mult am fost mai buni. Ne-au bătut în cinci minute prin Coman, că n-am reuşit să-l blocăm, să-i blocăm piciorul drept, aşa cum am vorbit. Facem greşeli copilăreşti şi nu-mi dau seama de ce le facem, că sunt jucători cu experienţă.

Reuşim să jucăm contra unor echipe bune, să fim peste ele şi nu reuşim să scoatem un rezultat pozitiv, nu o băgăm în poartă şi am pierdut şi acest joc. Cei de la FCSB doar asta au făcut, cu orice minge jucau cu Coman în partea stângă, am zis să facem dublaj, dar n-am făcut acest lucru”, a comentat antrenorul lui FC Voluntari la Orange Sport.

Nicolae Dică: „Nu mă interesează pe mine cine câștigă campionatul”

Dică a analizat și lupta din subsolul clasamentului: „Este strânsă, dar când intrăm în play-out toate echipele vor avea emoţii. Jocul ne dă încredere, că echipa joacă, nici cu UTA, la Craiova, azi nu meritam să pierdem, dar din ocaziile pe care le avem nu reuşim să marcăm. Jocul îmi dă încredere, doar defensiv să fim mai atenţi.

Azi, FCSB ne-a bătut în cinci minute prin Coman. Nu mă interesează pe mine cine câştigă campionatul, pe mine mă interesează lupta noastră de aici şi am încredere că rămânem în prima ligă".

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO: FC VOLUNTARI - FCSB 1-2 » Vadim Rață, cuvinte de laudă pentru Florinel Coman: „Jucător de clasă, cel mai în formă din România”

Mai puteți citi:

Lui Gigi Becali i-a ajuns! Dispare după Voluntari - FCSB: „Nu o să mai joace, voiam să îl scot în minutul 25. Nu se poate așa ceva!”

Tavi Popescu, făcut praf de Becali: „E inexplicabil. Să înțeleagă că nu merge cu pipăitul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mihai1975
mihai1975  •  01 Martie 2024, 10:38

1 Pauza, 2 Final !! Limpede ca lumina zilei ! Meci aranjat.

mihutzov
mihutzov  •  01 Martie 2024, 07:23

Oare cat mai păcălește domnul Dica “Superliga”?! Cred ca principala lui misiune e să bifeze cat mai multe echipe din liga 1 antrenate. Nu ca ar avea vreun merit deosebit ba mai mult e și chemat analist la TV. Nu știu ce-l recomanda sau mai degrabă cine dar așa e în ziua de azi, cat mai mult tupeu și înainte?! Omul ăsta are vreo 10 echipe antrenate din liga României și 0 rezultate ! Incredibil cum antrenori de genul nu dispar din prim plan ?! Și cică noi vrem să progresăm în sport și mai precis fotbal?! Dica, Neagoe, Croitoru, Poienaru acuma vine pe turnanta chiar și Mutu, Bergodi … nu înțeleg de ce le mai oferă cineva contracte la echipele de prima divizie. Nici unul nu a reușit măcar să formeze o echipă cu un joc calitativ ridicat chiar dacă au avut echipe cu bugete consistente. De trofee ce să mai vorbim?! Bate vântul ?! Prepeliță care a făcut echipă de divizia 2 să joace playoff în superliga dispare ușor ușor din fotbal. Fostul antrenor al unirii Dej care a impresionat prin parcursul de acum 2 ani în liga 2 cu echipa de liga 3 nu are nici o propunere din Superliga ba mai mult e batjocorit la Chindia sau pe unde a fost … pana nu ne trezim n-avem ce comenta. Apropo de Mutu. El il vrea insistent pe Albu care la 30 de ani are chef de cluburi . Cam asta spune multe despre antrenorul artificial creat Mutu !

muzica
muzica  •  01 Martie 2024, 01:45

Nu stiu ce sa mai cred de Dica,el sustinand ca FCSB,n-a jucat nimic,iar a contat numai 5 min cand Coman,a distrus visul lor,inscriind 2 goluri !Pai,Dicone,n-ai impresia ca voi ati intalnit un FCSB,de nerecunoscut ,f.SLAB ,cu pase la adversari cu gereseli de plasament,cu suturi fara precizie....iar tu te lauzi ca ai marcat un gol,si ai avut posesia mai buna ,INFATA CELEI MAI SLABE ECHIPE DIN ACESTSEZON !Nu faptul ca voi ati fost extraordinari ci felul incredibil de slab al stelistilor,v-au permis acest avantaj de la pauza !APOI....dicule mai,cum poti sa mai spui CA ATI EXISTAT,in R-a a II-a?!Cu cele 3 schimbari.jucand LA VALOAREA NOASRA OBISNUITA,VOI N-ATI MAI EXISTAT,IAR COMAN S-A DISTRAT CU VOI,dar mai puteam inscrie cel putin inca 2 goluri (bara lui Coman,scapat singur Radaslavescu era clar in fata golului !).Faptul ca nu recunosti,ca atunci cand am jucat la adevarata valoare,NE-AM DISTRAT CU VOI !Inseamna ca nu esti realist,sa recunosti adevarul crunt:ati dominat o prima repriza in fata celei mai slabe Steaua a sezonului acesta,iar,in partea a II-a noi jucand CE STIM,VOI ATI DEVENIT SIMPLI FIGURANTI !Iar daca n-ai simtul realitati,Dicone,N-AI SA AJUNGI NICIODATA UN ANTRENOR BUN !!Du-te Dica...du-te !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează