FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Manea: "Din cauza presiunii nu facem nimic, în provincie nu e aşa"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 mai 2010 00:00

Vicepreşedintele Rapidului, Nicolae Manea, consideră că una dintre principalele cauze ale lipsei de rezultate la formaţiile din Bucureşti este presiunea la care sînt supuşi jucătorii şi membrii stafului tehnic.

"Echipele din Bucureşti nu am ai făcut nimic în ultimii ani la nivel de mare performanţă. Explicaţia e simplă: sînt probleme, presiune, scandaluri care nu se mai termină, în care sînt implicate aceste formaţii. Sînt oameni care de multe ori fac rău chiar şi atunci cînd intenţionează ceva pozitiv. Parcă în provincie nu e la fel!

La Rapid, fiecare meci din acest sezon a avut o presiuen fantastică. Din păcate, de doi ani nu s-a realizat mai nimic, deşi s-au făcut investiţii importante, au venit jucători de valoare, iar asta a crescut aşteptările din partea tuturor", a spus Manea la SPT FM.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
ctmr
ctmr  •  01 Mai 2010, 13:34

Din cauza neprofesionalismului asa zisilor conducatori de la echipele din capitala avem aceste rezultate. Eu sunt curioas cand un antrenor va sta macar trei ani pe banca echipelor bucurestene asa cum s-a intamplat in provincie la Unirea Urziceni unde Dan Petrescu a fost antrenor in perioada 2006-2009.

sundancekid
sundancekid  •  01 Mai 2010, 12:42
Postat de pe 01 Mai 2010, 11:58

Ia ultimi 3 ani si sa vezi ca asa este.

Anul trecut am pierdut campionatul in ultimele 3 etape in mare parte din vina noastra si partial din cauza arbitrajului la meciul cu Urzica !!

 •  01 Mai 2010, 12:12

tipul de presiune care se exercita la Rapid, e din exterior, iar acest tip de presiune nu este buna, pentru ca vine de sus, si iti pune plafon. tipul de presiune buna ar trebui sa vina din interior, de jos, din inimile jucatorilor. de asta antrenorul e responsabil, sa creeze acest tip de presiune, din interior. FZR SI ABIA ASTEPT MECIUL CU DINAMO SA FACEM INFERN :)!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează