FOTBAL  »  Superliga  »  PROIECT

Din China, Nicolae Stanciu face reclamă noii afaceri din fotbal pornită de Anamaria Prodan: „Să aveți încredere cum am avut eu”

Articol de GSP - Publicat marti, 11 aprilie 2023 10:57 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 11:40

Aflat în China, mijlocașul Nicolae Stanciu (29 de ani) promovează noua afacere din fotbal a Anamariei Prodan, școala de fotbal „Prodan & Iancu Academy”.

Impresarul și Roberto Iancu, fost mijlocaș la Farul, Liberty Salonta, FC Snagov, Concordia Chiajna și U Cluj, au deschis o academie de fotbal, pentru băieți și fete, în Sectorul 4 din București, iar Nicolae Stanciu îi îndeamnă pe copii să aleagă proiectul fostei soții ai lui Laurențiu Reghecampf.

„Așa arată Anamaria Prodan demachiată la 50 de ani” » Declarații aspre pe Instagram: „Ca să moară de ciudă fraierii și urâtele!”
INSTAGRAM
„Așa arată Anamaria Prodan demachiată la 50 de ani” » Declarații aspre pe Instagram: „Ca să moară de ciudă fraierii și urâtele!”

Nicolae Stanciu face reclamă școlii de fotbal pe care o are Anamaria Prodan

Într-un videoclip postat pe Instagram, Nicolae Stanciu laudă noul proiect. 

„Vreau să vă felicit pentru deschiderea școlii de fotbal «Prodan Iancu Academy». Îmi doresc să vă treacă porțile cât mai mulți tineri și să aibă încredere. 

Acolo se vor dezvolta ca oameni si ca sportivi. Îmi doresc să aibă încredere în voi. Eu am avut încredere în Ana. A fost alături de mine timp de 10 ani. Mi-a îndrumat cariera și pașii. Vă recomand să treceți porțile academiei pentru că nu o să vă pară rău”, spune Nicolae Stanciu.

Anamaria Prodan și-a deschis Academie de fotbal

În prezentarea de pe site-ul noii școli de fotbal a Anamariei, se precizează că Academia „este deschisa copiilor cu vârste cuprinse între 4 si 17 ani, indiferent de standardul lor” și că „Am ales o platforma de elita pentru dezvoltarea jucatorilor care urmarește sa reduca decalajul dintre fotbalul de baza si mediul profesional”. 

„Este un vis devenit realitate. Alături de fostul meu jucător, Roberto Iancu, cel care a încântat lumea cu talentul lui incredibil și în România, și la Barcelona, am pus bazele Academiei Prodan & Iancu.  

Ne dormim să strângem cei mai buni copii și să facem individualizare cu fiecare dintre ei! Numai așa ei au șanse să facă față când pleacă spre fotbalul mare.  Avem selecțiile în fiecare luni miercuri și vineri la arena din Bulevardul Metalurgiei! Micii campioni sunt așteptați lângă noi să creștem frumos și să facem istorie în fotbal”, a spus recent Anamaria Prodan.

Citește și: 

Doi fotbaliști din Superligă pe care Viorel Moldovan i-ar transfera imediat: „Pe unul aș da 6 milioane, pe altul, 3”

„De ce s-ar pricepe Mihai Pintilii mai bine?” » Charalambous l-a înfruntat pe Becali! Decizia de ultimă oră a patronului FCSB: noua ordine de pe bancă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
markksson
markksson  •  21 Aprilie 2023, 23:57

Stanciule, mai greu cu neuronii, este? Daca nu cumva le recomanzi copiilor sa "treaca porțile academiei" dinauntru catre afara, fugind mancand pamantul, dupa ce s-au intalnit cu celebrul Roberto Iancu de Salonta. Ce mizerie.

inshallah
inshallah  •  11 Aprilie 2023, 21:21

*** E jenant, totuși, să proliferati constant minciunile acestei ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mefi666
Mefi666  •  11 Aprilie 2023, 14:02

Asa de bine te a indrumat ca ai ajuns sa joci pt chinezi:)) ai un excelent impresar :)))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează