GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INSTAGRAM

„Așa arată Anamaria Prodan demachiată la 50 de ani” » Declarații aspre pe Instagram: „Ca să moară de ciudă fraierii și urâtele!”

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2023 10:12 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 10:27

Anamaria Prodan are 50 de ani și se mândrește des cu forma fizică pe rețelele de socializare. Mai mult de atât, se războiește cu femeile care o critică „din spatele calculatorului” și pe care le atacă dur: „mai slăbiți, nu fiți grase și urâte”. 

„Mă pregătesc pentru makeup. Mă demachiez că am avut cremă pe față. Și apropo, pentru fraierii ăștia (râzând) .... Așa arată Anamaria Prodan demachiată la 50 de ani. Și slabă, și frumoasă, ca să muriți de ciudă, graselor și urâtelor! La 25-30 de ani, să slăbiți și să aveți grijă de voi! Că în spatele calculatorului e ușor să scrieți”, as-a filmat spunând Anamaria Prodan, râzând la cameră. 

+36 FOTO

Anamaria Prodan își dorește o relație bună cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan își dorește relație bună cu Laurențiu Reghecampf de dragul copiilor. Impresara nu știe când are loc următorul lor proces, cel în care antrenorul îi solicită fostei soții să-i respecte viața privată, însă știe că vrea liniște după atâtea certuri și scandaluri.

„Nu știu când este procesul. Eu și copiii ne dorim să terminăm circul din presă care nu face bine nimănui. I-am transmis lui Laurențiu de multă vreme că ne dorim liniște! A venit, zic eu, momentul să mergem frumos ca doi părinți mândri mai departe”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Soția lui Cristi Manea „s-a tunat” de 10.000 de euro » A avut complicații în timpul operației

„Denise Rifai, ce!?” » Crina Abrudan a spus în premieră întrebarea ascunsă La Măruță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  13 Aprilie 2023, 12:01
Postat de brentford pe 11 Aprilie 2023, 10:39

***

Ti au sters comentariul…..cenzura asta

masacrer
masacrer  •  12 Aprilie 2023, 13:54

"Om cu "O" mare", asa-i? Hai ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rlr81
rlr81  •  12 Aprilie 2023, 10:58

A murit fisa de ciuda .

Vezi toate comentariile (25)
Comentează