FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nicoliţă mai are o şansă de a pleca de la Steaua. Turcii de la Samsunspor îl vor în continuare

Bănel Nicoliţă
Bănel Nicoliţă

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 09 iulie 2011 21:53

Deşi Gigi Becali anunţa că Bănel Nicoliţă nu va mai pleca de la Steaua pentru că nu are oferte, posibilitatea unui transfer în Turcia s-a ivit din nou.

Samsunspor pare să fi intrat dn nou pe fir, conform presei din Turcia, Bănel fiind piesă de bază în noul proiect pregătit de şefii "fulgerului roşu". Echipa nou-promovată în primul eşalon trebuie să scoată însă din vistierie 700.000 de euro pentru a-şi asigura serviciile românului de la Steaua, sumă pe care turcii nu au vrut să o plătească la primele negocieri.

"Samsunspor are ambiţii mari pentru noul sezon şi iar stafful a pus ochii pe doi jucători extrem de importanţi în Europa: Bănel Nicoliţă, fost internaţional român în vîrstă de 26 de ani care evoluează în flancul drept,  şi experimentatul fundaş brazilianul Valdomiro Duarte, în vîrstă de 31 de ani", notează jurnaliştii de la Adana Haber.

Fosta formaţie a lui Gigi Mulţescu a considerat exagerat de mare preţul de 700.000 de euro cerut de Steaua, aşa că Becali are o cerere nouă.

"Să-mi dea 300.000 de euro şi să-l împrumute un an pe Bănel. Oricum, cred că va pleca vara asta, că nu mai are nici o tragere de inimă. Dar dacă turcii nu plătesc nici suma asta, atunci Nicoliţă rămîne la Steaua!", spune patronul Stelei

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
romanii.iubesc.steaua
romanii.iubesc.steaua  •  10 Iulie 2011, 05:55

Sa dea dumnezeu sa plece, doar asa scapam de cosmarul asta....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează