FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA 0-3

Nicușor Stanciu a fost MVP-ul meciului cu U Cluj: "Nu mă afectează criticile!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2015 00:00

Nicuşor Stanciu a spus după meci că şi-a revenit după forma mai slabă şi regretă că este suspendat pentru derby-ul cu ASA Tg. Mureş.

- Nicuşor, ai marcat două goluri frumoase...
- Nici eu nu mă aşteptam să marchez cu capul, e primul meu gol din Liga 1 marcat prin acest procedeu. Mă simt foarte bine, acum, pe finalul campionatului. A fost o perioadă mai grea prin care am trecut, n-am jucat foarte mult şi cînd am intrat nu am avut evoluţii mulţumitoare. Nu mai aveam încredere în mine, dar am trecut peste acel moment.

- Ai fost criticat în ultima perioadă. Te-a afectat acest lucru?
- Deloc! Nu răspund criticilor pentru că domnii din studiourile TV care mă critică sînt specialişti care ştiu ce vorbesc.

- Cît de mult contează pentru tine cele două goluri marcate?
- Indiferent cine marca, mă bucuram la fel de mult. Mă bucur că am luat trei puncte, mai ales că şi ASA a cîştigat. Ştiam că ASA a cîştigat cu Pandurii, dar nu am jucat cu presiune pentru că noi avem mare experienţă şi am ştiut cum să abordăm acest meci.

- Eşti suspendat pentru meciul cu Tg. Mureş...
- Regret foarte mult acest cartonaş, eu chiar nu am auzit fluierul arbitrului, îmi pare foarte rău că am lovit mingea, dar acum nu mai am ce să fac.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
oviatapentrusteaua
oviatapentrusteaua  •  26 Aprilie 2015, 12:31
Postat de valiza.epo pe 26 Aprilie 2015, 11:17

Orice om normal este afectat de critici. Poate invata ceva din ele! Doar *** ... lipsa nu sunt afectati de critici. Stanciu este un exemplar tipic. El chiar se crede mare scula ca a dat doua goluri intr-un "amical in famiglie".

Edith Pintilie stie ca nu esti normal Alpine. Ai îmbolnăvit-o.

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  26 Aprilie 2015, 12:15

10205279990256821
Ciprian Cipry  •  26 Aprilie 2015, 11:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează