FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VASLUI, MÎINE, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Niculae, prima oară ca adversar al lui Dinamo: "Rămîn dinamovist, dar voi fi trup şi suflet pentru Vaslui"

Articol de - Publicat vineri, 09 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 09 noiembrie 2012 20:08

Meciul dintre FC Vaslui şi Dinamo Bucureşti din cadrul etapei 15-a a Ligii I va fi unul special pentru Marius Niculae, atacantul vasluian urmînd să joace pentru prima dată împotriva echipei sale de suflet.

''Voi rămîne toată viaţa dinamovist, dar de data aceasta voi fi trup şi suflet pentru galben-verzi", a declarat Marius Niculae, înaintea meciului de sîmbătă, de pe Arena Naţională.

La rîndul său, Viorel Hizo a afirmat că majoritatea jucătorilor joacă foarte bine împotriva fostelor echipe la care au evoluat, lucru pe care îl aşteaptă şi de la elevul său, Marius Niculae. ''De obicei, astfel de jocuri te motivează în plus. În general fotbaliştii care joacă împotriva echipelor la care au evoluat mulţi ani, de fiecare dată au făcut-o foarte bine. Să ne gîndim la Dănciulescu împotriva Stelei după ce a fost la Dinamo, sau invers, sau la Vlădoiu. Sînt multe exemple care arată că jucătorii au o motivaţie în plus şi vor de fiecare dată să demonstreze că s-a greşit atunci cînd s-a renunţat la ei. Sper că această motivaţie să fie şi la Marius Niculae. S-a depăşit perioada cînd toată lumea juca pentru culorile unui club, pentru culorile unui oraş. Jucătorii joacă acolo de unde îşi iau banii şi aşa este profesionist', a afirmat Hizo.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (19)
14mai1948
14mai1948  •  10 Noiembrie 2012, 14:02

niculae a facut blat cu steraua anukl trecut si suporterii ia zis-o in fata si asta cu gura e cu dinamo in suflet vrea sa se rezbune pe suporteri si a bata dinamo .. asta numai cit a jucat la dinamo trintea meciuri acum vrewa sa fie trup si capra pt borcea si berbeci

teodor.muresan
teodor.muresan  •  09 Noiembrie 2012, 22:40
Postat de forumeer pe 09 Noiembrie 2012, 21:18

Unde-i taranu' ala oltean, soprl sau cum ii e nick-ul:))? DE CE N-AI VENIT, pissdo ?!?

Tocmai voiam sa intreb de intalnire.

forumeer
forumeer  •  09 Noiembrie 2012, 21:55
Postat de valyomanyd pe 09 Noiembrie 2012, 21:39

Glumesc, dar vorba lui Ionutz007, cred ca ati lipsit amandoi,sau daca ati fost, v-ati spionat reciproc de la distanta, fara sa stiti care e unu si care e celalalt ! :)))

Pai n-am cum sa dovedesc, dar eu chiar am fost, am avut ceva treaba in Regie... Am fost chiar in fata portii(inchise) a stadionului Sportului... N-am vzt pe nimeni in alb-rosu. Oricum, stiam ca nu vine, fetita fricoasa:))..

Vezi toate comentariile (19)
Comentează