FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Niculescu are stofă de antrenor: A fost salvat mereu de jucătorii pe care i-a introdus în timpul meciului

Niculescu a preluat
Niculescu a preluat "U" Cluj de la fostul său antrenor, Ionuţ Badea

Articol de , - Publicat vineri, 04 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 04 mai 2012 21:32

Instalat în locul lui Ionuţ Badea pe banca lui U Cluj, Claudiu Niculescu a reuşit mai mereu să facă mutări geniale atunci cînd a fost vorba de schimbarea jucătorilor.

Cinci dintre jucătorii introduşi de fostul atacant pe teren au contribuit decisiv la golurile marcate de U Cluj în ultimele etape.

În plus, în etapa 24, după ce a fost introdus la pauză de Niculescu în meciul cu FCM Tg. Mureş, scor 3-1, Tony nu doar că a marcat, ci a şi oferit o pasă de gol la reuşita lui Grozav.

O etapă mai tîrziu, Niculescu l-a introdus pe Cojocnean pe teren în minutul 68, iar acesta a marcat singurul gol al clujenilor în remiza cu Ceahlăul, scor 1-1.

La fel s-a întîmplat şi cu Drăghici, care a intrat în minutul 85 al meciului cu Gaz Metan Mediaş, scor 3-0, şi a marcat, dar şi cu Pele, care a înscris în meciul cu FC Braşov, scor 1-1 după ce a intrat în minutul 50.

Povestea s-a repetat şi în meciul cu Dinamo din ultima etapă: introdus la pauză de Niculescu, Morar a marcat primul gol al lui "U" într-un meci care s-a terminat cu scorul 2-2.

Doar un singur joc a pierdut Clau-gol în acest sezon pe banca "şepcilor roşii". În schimb, a obţinut trei victorii şi a remizat de cinci ori.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
londra_u_cluj
londra_u_cluj  •  05 Mai 2012, 12:38
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Clujul este şi va fi, întotdeauna, pentru toţi duşmanii lui "U", Oraşul Interzis. NUMAI "U"!

alinstrajescu
alinstrajescu  •  05 Mai 2012, 11:40

Este un baiat inteligent,elegant,carismatic si de mult bun simt.Personal ii doresc o perioada cat mai lunga la "U".Are stofa de antrenor.Daca ar avea si jucatori cat de cat ar scoate si performante.Oricum are un traseu foarte bun pana acum. Sper sa ajunga o echipa care sa se bata la titlu in fiecare an.

 •  04 Mai 2012, 22:44

mie mi-a placut si ca jucator si acum imi place si ca antrenor. un om serios, profesionist, si frumos. ii urez mult succes, sa-i dea Domnul lumina si putere

Vezi toate comentariile (21)
Comentează