FOTBAL  »  Superliga  »  ”U” CLUJ-CFR CLUJ SUSPENDAT LA 0-1

Niculescu loveşte în plin: ”Ceea ce a făcut Tudor a fost premeditat! Cadu e un nimeni în Portugalia, să facă legea la el acolo”

Niculescu e convins că ce s-a întîmplat la Cluj a urmat unui scenariu stabilit anterior
Niculescu e convins că ce s-a întîmplat la Cluj a urmat unui scenariu stabilit anterior

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 08 mai 2012 23:14

Claudiu Niculescu nu şi-a putut ascunde furia după oprirea derby-ului clujean. Principala sa ţintă a fost arbitrul Alexandru Tudor: ”Ceea ce a făcut a fost premeditat! Tudor a venit cu lecţia pregătită. A vrut să o facă în seara asta campioană pe cineva. Acum două săptămîni chiar am zis că mă bucur că vom fi arbitraţi de un român. Iată însă ce a ieşit! Mi-am schimbat complet părerea despre Tudor”.

A venit apoi rîndul lui Cadu. ”Este vina lui sută la sută. Sînt foarte dezamăgit pentru ceea ce a făcut. Ştia că este un meci de risc maxim, că fanii noştri sînt vehemenţi, dar s-a dus provocator la ei. Nu se poate aşa ceva”, a zis Niculescu despre fundaşul lusitan. Şi a completat: ”Cadu e un nimeni în fotbalul românesc. Nu avea voie să procedeze aşa în România. Să se ducă să facă legea acolo în Portugalia, la el, sau de unde naiba e. Tot ce a făcut a fost intenţionat. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva”.

 

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (106)
ulise940
ulise940  •  09 Mai 2012, 11:28

Niculescule ai inceput cu stangul cariera de antrenor , deja ai tupeu sa te iei de arbitri dar echipa este varza n-a castigat de 5 meciuri.Sper ca de la vara sa fii out

werdy
werdy  •  09 Mai 2012, 10:31

Felicitari celor din administratia locala a clujului care a transformat un club frumos si elevat intr-o anexa a miltitei bucurestene

mama.is.here
mama.is.here  •  09 Mai 2012, 08:12

niculescu incepuse frumos ca antrenor dar vad ca o da si el in derapaje, n-o fi cadu cine stie ce vedeta, dar cred ca are mai multe minute(sa nu spun partide)jucate in liga campionilor decat claudiu...enormal ce a facut bornescu? cadu a platit cu eliminare pt gestul sau, corect! dar e normal ca un portar dupa ce i-a gol sa-l bata pe adversar? 0-3 la masa verde si mu/y.e lu' steaua!

Vezi toate comentariile (106)
Comentează