FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ 0-1 (SUSPENDAT ÎN MINUTUL 27)

Niculescu şi-a vărsat nervii pe arbitri: ”Tudor a venit cu lecţia învăţată!”

Niculescu a fost indignat de faptul că Alexandru Tudor a decis să întrerupe partida
Niculescu a fost indignat de faptul că Alexandru Tudor a decis să întrerupe partida

Articol de - Publicat miercuri, 09 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 09 mai 2012 10:01

Claudiu Niculescu şi-a vărsat nervii aseară pe arbitru că a suspendat meciul şi pe Cadu, acuzîndu-l şi considerîndu-l vinovat pentru cele întîmplate.

- Domnule Niculescu, cum vă explicaţi evenimentele de după acordarea penalty-ului?
- Mai întîi de toate: domnul Tudor a venit cu lecţia bine învăţată, mi-am schimbat total impresia despre dînsul. Avea tot respectul meu, dar acum... Chiar mă bucuram că e un arbitru român, am zis că n-o să fie nebun să greşească la un asemenea meci. Dar cel mai mare vinovat e Cadu, el a stricat meciul!

- Păi, el a ieşit bătut, pare cel mai şifonat, a mai luat şi nişte pumni spre vestiar.
- Hai, serios, păi, vine Cadu, care era un nimeni la el în Portugalia, să provoace suporterii, să instige! Totul a fost cu intenţie. Mari fotbalişti, cei de la CFR, mare căpitan, Cadu! Bucură-te cu ai tăi, nu-i inciţi pe adversari! Fă d-astea la tine în ţară, de unde naiba eşti, nu aici!

- Şi jucătorii dumneavoastră? Bornescu?
- Recunosc, Mircea a greşit foarte mult, ai mei au greşit şi ei. Bornescu nu trebuia să reacţioneze, nu vreau să-l scuz. Dar Cadu şi cei de la CFR ştiau că sîntem cu toţii cu nervii întinşi la maximum. Eu cred că-i băteam, că întorceam scorul, şi 10 contra 10, dar domnul Tudor a vrut să facă pe cineva campioană în seara asta.

"În echipa lui U sînt oameni care nu se pricep şi au inflamat meciul cu declaraţii dinainte. Ce vină are Cadu, că n-a fost omorît sau că n-a luat şi mai mulţi pumni?! Responsabilitatea e a organizatorilor" (Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj)

"S-a întrerupt jocul, arbitrul a decis, pe motiv că jucătorii celor două echipe s-au luat la bătaie, acum să vedem ce va fi vineri, la Comisia de Disciplină. Eu cred că vom cîştiga meciul la «masa verde»" (Felix Grigore, preşedinte U Cluj)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (79)
cj1960i
cj1960i  •  11 Mai 2012, 03:34
Postat de microbistpursange pe 09 Mai 2012, 13:34

1.sigur sunt filmari ale camerelor pe tunel si la ve4stiare ale lui U, o sa vedem zilele astea toate aceste filmari si o sa vedem ca de fapt Cadu a patit doar doua lucruri: 2. a fost impins de Bornescu 3 a primit o palma peste ceafa pe tunel de la maseor Cum sa te internezi pt asa ceva?

TRECI PE LA OFTAMOLOG.CHIAR AI NEVOIE .

cj1960i
cj1960i  •  11 Mai 2012, 03:32
Postat de microbistpursange pe 09 Mai 2012, 13:50

Păcat ca nu ați auzit cu o ora înainte de meci interviul la TV al lui Cornel Dinu, a spus în gura mare și răspicat despre mafia maghiara care face legea în campionatul romanesc și a atenționat ca la meciul de aseară vor fi mari măgarii in favoarea maghiarilor. Cornel Dinu nu minte , este un om de o moralitate excepționala. Cornel Dinu a spus clar ca jucătorul lui U Cluj in anul valizei a primit bani grei de la mafia maghiara pt a provoca acel penalti si ca The Blatistii au furat acel campionat.

SA-L PUPI PE VALIZA

haideusicfr
haideusicfr  •  09 Mai 2012, 16:42

Cadu joaca la CFR din 2007 .A primit si cetatenia romana ,deci este ca si * noi*. A gresit ieri e adevarat ,dar Bornescu a avut rolul *hotarator*. Asa ca domnule Cl Niculescu de ce sa plece * acasa * ? El este acasa aici la Cluj.Ca si tine de altfel / Esti invidios ? Doar romanii verzi au *dreptul * sa joace in Romania ? Ce educatie pot primi fotbalistii ( care oricum cu *studiile stau cum stau -o tempora U cluj 60-70!!!)de la dumneata ? Care te dovedesti un rasist ?

Vezi toate comentariile (79)
Comentează
Close