FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI - STEAUA

”Nilă” nu mai prinde nici lotul! » Costea a fost lăsat în tribune la meciul cu CSMS Iaşi

Mihai Costea a rămas la costum în timpul meciului cu Iaşi.
Mihai Costea a rămas la costum în timpul meciului cu Iaşi.

Articol de - Publicat luni, 17 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 septembrie 2012 14:41

Mihai Costea, atacantul pe care roş-albaştrii au plătit 1,4 milioane de euro, a fost lăsat în tribune de Laurenţiu Reghecampf.

Mihai Costea a ajuns rezerva-rezervelor. Vîrful de 24 de ani a făcut deplasarea la Iaşi alături de restul lotului, însă nu a prins nici măcar lotul de 18! Jucătorul pe care steliştii au plătit 1,4 milioane de euro în vara anului trecut nu mai e deloc pe placul lui Reghecampf.

"Nilă" nu a prins nici măcar un meci ca titular în Liga 1 în acest start de sezon. Mai mult, Costea junior a strîns doar 45 de minute din două prezenţe, 26 de minute cu Ceahlăul şi 19 minute contra Oţelului. În acest an, Mihai Costea a jucat 90 de minute doar în Europa League, în meciul tur din Lituania, cu Ekranas, meci cîştigat de roş-albaştri cu 2-0.

În locul lui Costea, Reghecampf a preferat să-l treacă pe banca de rezerve pe muntenegreanul Stefan Nikolici. Alături de "Nilă" în tribune a luat loc şi fundaşul dreapta macedonean, Daniel Georgievski, menajat după prezenţa sa la echipa naţională.

7 goluri a reuşit Mihai Costea în sezonul trecut în toate competiţiile la Steaua în 32 de meciuri, fiind al doilea marcator al echipei, după Rusescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
serban_ionescu
serban_ionescu  •  17 Septembrie 2012, 16:26

e bine ca a prins si tribuna!! in curand va prinde si autobuzul sa_l duca acasa!! sa stea sa gandeasca repede ca viata de fotbalist se termina repede!!Dupa 35 ani poate avea toate cruditatile din lume daca face bani! daca nu, o sa gaseasca o Tonciu!!

gun_of_brixton
gun_of_brixton  •  17 Septembrie 2012, 15:31

La vara sigur il vedem si p-asta pe la circ sau prin Delta la ProTV cu Mitea si remorcile lor agramate.Tanara speranta o sa mori oltene !;)

carol_k
carol_k  •  17 Septembrie 2012, 15:30

Da bai chiar imi faceam griji de Nilă...bine ca stiu acum ce e cu el :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează