FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"NIMENI nu a dat 3 pase decisive într-un singur meci" » MM a exagerat din nou

MM Stoica arată tribunei performanţa lui Tatu din meciul cu Sportul
MM Stoica arată tribunei performanţa lui Tatu din meciul cu Sportul

Articol de - Publicat miercuri, 11 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 13:36

Entuziasmat de prestaţia avută de "Gretzky" Tatu în partida cîştigată cu Sportul, scor 4-1, MM Stoica a supralicitat: "Nu cred că mai e vreun jucător care să fi reuşit trei pase de gol într-un singur meci, în acest sezon"

În emisiunea Liga Cifrelor, de la Radio GSP, s-a pus problema celor mai buni pasatori din Liga 1, iar îndoiala lui MM s-a dovedit nejustificată.

Dinamovistul Cătălin Munteanu a dat trei pase de gol în două meciuri cîştigate de alb-roşii: 5-1 cu Petrolul, 5-0 cu Ceahlăul, în timp ce "vasluianul" Adailton a fost penultimul om pe la care a trecut mingea înainte de golurile din victoria echipei lui Porumboiu cu Concordia Chiajna, scor 3-0. Pandurii au reuşit să se impună, acasă, cu CS Mioveni, scor 5-1, partidă de vis pentru Dan Nistor, care a reuşit de asemenea trei assisturi într-un singur meci.

[VEZI AICI REZUMATUL VICTORIEI STELEI CU SPORTUL]

Tatu nu a mai marcat de 8 luni
Leandro Tatu a marcat doar două goluri în Liga 1 în acest sezon, ambele însă în tur. Mai precis, în primele două etape ale sezonului, cu Voinţa şi cu Mioveniul, echipe nou-promovate. De atunci, au trecut mai bine de 8 luni de cînd brazilianul nu a mai găsit plasa în Liga 1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
dragos_21_borcan
dragos_21_borcan  •  13 Aprilie 2012, 01:14

EU VREAU SA RAMANA LA STEAUA TATU, CA MACAR NU AI DE CINE SA ITI FIE TEAMA CA ORICUM E TITULAR MECI DE MECI

inima_de_caine
inima_de_caine  •  11 Aprilie 2012, 16:50
Postat de saviola2_8 pe 11 Aprilie 2012, 14:07

Dinamovistul Cătălin Munteanu a dat trei pase de gol în două meciuri cîştigate de alb-roşii: 5-1 cu Petrolul, 5-0 cu Ceahlăul sa-i spuna cineva pseudo-junalistului asta ca AMICALELE nu se pun:))))

Oh, da, aşa e! În schimb, Steaua-Sportul a fost pe viaţă şi pe moarte, s-a văzut live asta, la golul de 2-0, când Şiman şi Becali au bătut palma rânjindu-şi reciproc!

vvalyy
vvalyy  •  11 Aprilie 2012, 15:50
Postat de catalinantoneanu pe 11 Aprilie 2012, 14:16

cei care au votat DA la sondaj sunt de la celelelte echipe...normal ca vor ca Steaua sa aiba un atacant care marcheaza din an in Paste...

Nu stiu ce treaba ai u cu jucatorii de la steaua,mai bn te-ai uita la jucatorii aia desculti de la galati.Ar vrea otelul sa aibe un jucator ca tatu dar unii doar viseaza la el.Dute si te culca ma ca nu ai treaba cu fotbalul:-j

Vezi toate comentariile (28)
Comentează