FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, DUMINICĂ, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Nimeni nu-l vrea pe Tatu! » Brazilianul a pierdut încrederea steliştilor

Tatu nu a mai marcat în Liga 1 din etapa a doua.
Tatu nu a mai marcat în Liga 1 din etapa a doua.

Articol de - Publicat vineri, 16 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 15 martie 2012 19:47

Brazilianul care n-a mai marcat în campionat din etapa a doua nu mai e pe placul suporterilor, care l-ar prefera pe Florin Costea alături de Rusescu în atac.

Steliştii s-au săturat de Leandro Tatu! Brazilianul venit vara trecută a dat două goluri la primele două apariţii în Liga 1, după care s-a oprit. N-a mai înscris din runda a doua a campionatului, dar a rămas un titular de bază, cu excepţia etapelor pe care le-a ratat din pricina accidentărilor, asta şi datorită faptului că este unul dintre favoriţii patronului Gigi Becali. Situaţia ar trebui schimbată, cred suporterii care au votat într-un sondaj de pe www.gsp.ro.

Doar 3 la sută dintre participanţii la sondaj sînt de părere că Tatu îşi mai merită locul în echipă! Pînă aseară votaseră mai mult de o mie de oameni şi preferatul lor ca pereche a golgeterului Rusescu era Florin Costea, care strînsese 33 la sută dintre opţiuni. Pînă şi Machado, pe care fanii au avut ocazia să-l vadă puţin în tricoul Stelei, avea 12 la sută, deci de patru ori mai multe voturi decît Tatu! Cum a ajuns micuţul atacant în dizgraţie? Pe lîngă lipsa golurilor, prestaţiile lui au scăzut de la meci la meci. La Mioveni şi la Cluj a fost printre cei mai slabi jucători ai lui Ilie Stan. A fost notat cu 5 în Gazetă după fiecare etapă din 2012, iar returul cu Twente i-a adus nota 4! Totuşi, după fiecare prestaţie el a fost lăudat de patron.

Cine ar trebui să joace în atac alături de Raul Rusescu?
1. Florin Costea 33%
2. Nikolici 30%
3. Mihai Costea 22%
4. Machado 12%
5. Tatu 3%

9 goluri are Rusescu în Liga 1, cel mai bun marcator al Stelei. El e urmat de Mihai Costea, care a înscris de 5 ori. Tatu are două reuşite, Nikolici şi Florin Costea cîte una, iar Machado n-a înscris încă pentru roş-albaştri

"Tatu are marea calitate că ştie să coboare între linii, tactic, el e foarte important" (Mihai Stoica, fostul manager, cel care l-a adus pe Tatu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
biancorossi
biancorossi  •  17 Aprilie 2012, 23:57

ne doare-n pwla si de tatu si de stelisti.

daniel68
daniel68  •  17 Martie 2012, 22:15

Asta ar trebui sa invete sa paseze si apoi sa ne spuna coana MITZA cat de imortant si ce calitati are el. Sau Poate nu i-a spus nimeni cu ce echipament joaca STEAUA!)))))))))

ortega
ortega  •  16 Martie 2012, 13:57

Las' ca vine sobolanul pidosnic Mimi si nu-l mai scoate nimeni pe Mamu asta din echipa ... doar a garantat pentru non-valoarea asta ditamai mega-managerul ! Iar Ciobandante va pune botul ca de obicei ...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează